Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Ekman-Larsson by vraj povolil výmenu do týchto dvoch tímov

Ak by bol obranca Oliver Ekman-Larsson požiadaný o vzdanie sa svojej klauzuly o nevymeniteľnosti, urobil by tak len v prípade, ak by ho Arizona chcela vymeniť do Bostonu alebo Vancouveru.

O tejto skutočnosti informuje Elliotte Friedman zo Sportsnet s tým, že situácia je dynamická a túžby dvadsaťdeväťročného kapitána Coyotes by sa ešte mohli v hocakom bode zmeniť.

Boston a Arizona sa údajne o výmene Ekman-Larssona rozprávali ešte predtým, ako sa Bill Armstrong stal novým generálnym manažérom organizácie z Glendale. Bruins majú pod stropom 14,4 milióna dolárov, ale potrebujú si upísať hráčov, ako sú Jake DeBrusk a Matt Grzelcyk. Na odchode by mohol byť obranca Torey Krug, pričom otáznik visí aj nad Zdenom Chárom.

Vancouver bude mať pod stropom 14,3 milióna dolárov, ale ich situácia je ešte komplikovanejšia, ako tá v Bostone. Potenciálnymi voľnými hráčmi sú viacerí kľúčoví hráči, vrátane Jacoba Markströma, Tylera Toffoliho, Josha Leiva či Chrisa Taneva. Zvýšenia platu by sa mohlo dotknúť aj Tylera Motteho, Troya Stechera či Jakea Virtanena. Po budúcej sezóne zároveň vypršia zmluvy Eliasovi Potterssonovi a Quinnovi Hughesovi.

Coyotes majú pod stropom len 1,1 milióna dolárov a šiestich hráčov, ktorým končia zmluvy – traja môžu byť neobmedzenými voľnými hráčmi. Ekman-Larsson zaťažuje platový rozpočet sumou 8,25 milióna amerických dolárov a zmluvu má platnú ešte sedem rokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies