Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
DAL
1
VGK
2
po 2. tr.
EDM
3
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

SlovakNHL.sk je tu už 15 rokov. Aj vďaka vám!

Domov najlepších hokejových fanúšikov oslavuje polookrúhle narodeniny. Poďakovanie patrí aj vám, našim čitateľom, za priazeň, vďaka ktorej sme tu s vami už 15 rokov. Vy ste SlovakNHL!

Poďakovanie si však zaslúžia aj všetci reklamní partneri, bez ktorých by web na súčasnej úrovni nebol a možno už ani neexistoval.

Portál vznikal pred sezónou 2005/06, ktorá nasledovala po prvej úplnej výluke v ligovej histórii. V sedemnástich rokoch ho vytvoril Jozef Struhár v Partizánskom, v ktorom pre vás každý deň – aj s preslávenou dávkou perklepoov – tvorí články dodnes.

K dnešnému dňu sme vám priniesli viac ako 46 tisíc článkov, v priemere viac ako 8 denne. Okrem šéfredaktora sa na nich podieľalo ďalších 64 autorov, ktorým patrí dvojnásobné poďakovanie za snahu a odvedenú prácu v podobe 20 % z celkového objemu vydaných článkov.

Článok pokračuje pod reklamou

Prvý medzník v návštevnosti prišiel už 11. októbra 2005, keď prvýkrát navštívilo stránku za deň viac ako 100 ľudí. Možno málo, ale vtedy potešilo... Prvá tisícka padla 13. februára 2006, k prekonaniu 10-tisícove méty došlo prvýkrát 3. januára 2010 a k 20-tisícovej 25. apríla 2011. V tomto roku sme sa priblížili aj k hranici 30 tisíc návštev za deň, keď sa 12. januára vytvoril rekord s 27 700 unikátnymi návštevníkmi.

Od vzniku SlovakNHL.sk sa v NHL predstavilo 49 Slovákov a tým najproduktívnejším bol Marián Hossa, ktorý nazbieral 744 bodov. Najviac zápasov, 1094, odohral Zdeno Chára. Tiež sme písali o siedmich krajanoch, ktorí sa tešili zo Stanleyho pohára – pokryli sme 70 % zo slovenských šampiónov.

Zažili sme odovzdávanie Norrisovej trofeje do rúk Zdena Cháru, dve Jenningsove trofeje v rukách Jaroslava Haláka a potešilo nás, že sme v tomto roku prvýkrát mohli písať aj o Slovákovi, ktorý bude uvedený do Siene slávy, Mariánovi Hossovi.

Keď sme začínali, v NHL si zahralo 32 Slovákov. V uplynulom ročníku ich bolo 12. Veríme, že v našej práci vytrváme ešte mnoho rokov a že sa spolu s vami dočkáme trendu, keď sa počet našich hokejistov v najlepšej lige sveta začne opäť zvyšovať. A že čoskoro uvidíme v arénach opäť aj divákov a svet, vrátane športu, sa vráti do normálu.

Ak chcete byť pritom s nami, uistite sa, že nás sledujete aj na vybraných sociálnych sieťach. Nájdete nás na Facebooku, Instagrame a na Twitteri, na ktorom má svoj profil aj šéfredaktor. Ten vám ešte raz ďakuje za priazeň a zaväzuje sa k tomu, že vám bude každý deň prinášať všetky správy, ktoré o NHL budete potrebovať.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies