Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

McDavid bol pozitívne testovaný. Nugent-Hopkins je top prioritou

Tím Edmonton Oilers v pondelok na svojej oficiálnej klubovej stránke potvrdil, že kapitán Connor McDavid absolvoval test na nový koronavírus, ktorý sa vrátil s pozitívnym výsledkom.

Od prvého podozrenia sa hviezdny útočník uzavrel doma, kde je v dobrovoľnej karanténe. Cíti sa dobre a zažíva len mierne príznaky ochorenia. Jeho stav bude monitorovaný tímom a on bude dodržiavať všetky zdravotné protokoly.

Nugent-Hopkins top prioritou Oilers

V pondelok sa v Edmontone venovala pozornosť aj útočníkovi Ryanovi Nugent-Hopkinsovi, s ktorým generálny manažér Ken Holland rokuje o novej zmluve. A označil ju za svoju najvyššiu prioritu.

„Je to skutočne dôležitý hráč pre náš tím. Mojím cieľom je mať ho tu dlhý čas a nájsť riešenie pri novej zmluve, či už to bude tento týždeň alebo až cez sezónu. Vyrovnám sa s tím postupne,“ povedal Holland.

Článok pokračuje pod reklamou

Dvadsaťsedemročný Kanaďan, ktorý bol v roku 2011 draftovou jednotkou, má vo svojej sedemročnej zmluve v hodnote 42 miliónov dolárov platný ešte jeden rok. Oilers s jeho agentom Rickom Valetteom už riešia, ako by mohla konkrétna zmluva vyzerať.

„Určite je top prioritou. Je to skutočne dobrý a dôležitý hráč. Je dobrý defenzívne, dokáže hrať centra aj ľavého krídelníka. Dokáže hrať s Leonom aj Connorom. Môžete premiestniť Leona a on ho dokáže nahradiť. Je pre nás všestranným a dôležitým hráčom,“ poznamenal Holland.

Nugent-Hopkins zaznamenal v 65 zápasoch minulej sezóny 61 bodov (22+39), pričom v posledných 30 stretnutiach nazbieral až 41 bodov (15+26) a hrával v priemere 21 a pol minúty na zápas, čo bolo viac, ako hrával McDavid. Darilo sa mu aj v play-off, kde nazbieral osem bodov (2+6) v štyroch stretnutiach.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Je tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies