Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Na trhu je stále niekoľko zvučných mien. Stále dominujú dvaja hráči

V piatok sme videli niekoľko zaujímavých podpisov zmlúv so zvučnými menami, ale to neznamená, že už všetky veľké ryby majú o svojej budúcnosti rozhodnuté.

Po piatku sú stále v hre najväčšie dve mená trhu, obranca Alex Pietrangelo a útočník Taylor Hall, ktorí budú k rozhodnutiu pristupovať s dávkou trpezlivosti a o ktorých už sa toho popísalo veľa.

Je tu však aj ďalších osem hráčov so zvučnými menami, ktorí zostávajú v ich tieni a ešte stále nepodpísali zmluvu:

Mike Hoffman, Ú – najlepší strelec medzi neobmedzenými voľnými hráčmi strávil posledné dve sezóny na Floride. Celkovo už má za sebou v NHL 493 zápasov, v ktorých nazbieral 359 bodov (172+187). Hrával aj za Ottawu.

Článok pokračuje pod reklamou

Tyler Toffoli, Ú – v minulej sezóne vypomohol Vancouveru po tom, čo bol doň pred uzávierkou vymenený z Los Angeles, kde strávil celú predošlú kariéru. Dvadsaťosemročný útočník zaznamenal v 10 dueloch od výmeny 10 bodov a v dohrávke pridal štyri body v siedmich dueloch. Obmedzovalo ho zranenie dolnej časti tela.

Jevgenij Dadonov, Ú – ďalší útočník Floridy, ktorý je k dispozícii podával veľmi dobré výkony od návratu z KHL. Pripísal si postupne 65, 70 a 47 bodov. Všetkých šesť rokov v NHL odohral v drese Panthers.

Mikael Granlund, Ú – Nashville ho získal vo februári minulého roka z Minnesoty a nemal záujem o predĺženie zmluvy. Pred výmenou získal minimálne 67 bodov v dvoch sezónach po sebe, po výmene nazbieral 35 bodov v 79 dueloch a v play-off tejto sezóny zaznamenal len jednu asistenciu.

Alex Galchenyuk, Ú – naposledy hrával za Minnesotu, do ktorej prišiel vo februári z Pittsburghu, kde nenaplnil očakávania a v 45 dueloch si pripísal 17 bodov. V 14 zápasoch od výmeny zaznamenal tri góly a štyri asistencie. V štyroch dueloch dohrávky nebodoval.

Tyson Barrie, O – minulú sezónu strávil v Toronte, ktoré ho predtým získalo z Colorada. V 70 zápasoch nazbieral 39 bodov, no musel sa aj zmieriť s menej významnou úlohou v presilovkách. V 29 rokoch má za sebou 554 zápasov so ziskom 346 bodov.

Sami Vatanen, O – nazbieral 23 bodov v 47 zápasoch v drese New Jersey predtým, ako utrpel zranenie a bol vymenený do Caroliny. Za Hurricanes si zahral až v dohrávke, kde si v siedmich dueloch pripísal tri asistencie. V kariére, ktorá zahŕňa 434 zápasov, už hral aj za Anaheim.

Thomas Greiss, B – ostatné sezóny strávil u Islanders, kde sa v tej poslednej delil o bránku so Semionom Varlamovom. Dvere k zotrvaniu na Long Islande mu zavrel príchod nádejného Iľju Sorokina z KHL. V 34 rokoch má stále čo ponúknuť tímom, ktoré hľadajú spoľahlivú a skúsenú dvojku.

Za zmienku stoja aj ďalší, napríklad: Mikko Koivu, Carl Söderberg, Travis Hamonic, Cory Schneider, Craig Anderson, Mike Smith, Cody Ceci, Dmitrij Kulikov, Michael Frolík, Craig Smith.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies