Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Nový tím, nová šanca: Tomáš Jurčo podpísal v NHL novú zmluvu

Slovenský útočník Tomáš Jurčo podpísal jednoročnú jednocestnú zmluvu v hodnote 700 000 amerických dolárov s tímom Vegas Golden Knights.

„Som veľmi rád, že mi prejavil dôveru práve takýto výborný klub. V posledných dvoch rokoch som toho pre zranenie veľa nenahral a o to viac si cením jednocestný kontrakt. Ostáva si zaželať pevné zdravie a o ostatné sa už nebojím,“ povedal pre hokej.spravy.sk.

„Vedel som, že zo strany Vegas tam bol záujem aj v minulosti. Vždy, keď som sa vracal do NHL, tak sa spomínali aj Golden Knights. Teraz to vyšlo a pre mňa je to skvelá šanca. Verím, že všetko pôjde tak, ako má.“

Dvadsaťsedemročný rodák z Košíc naposledy pôsobil v organizácii Edmontonu, za ktorý odohral v minulej sezóne 12 zápasov so ziskom dvoch asistencií. V nižšej AHL pridal osem duelov so ziskom siedmich bodov (4+3) predtým, ako utrpel zranenie, z ktorého sa medzičasom zotavil.

Pre Jurča bude Vegas štvrtým tímom v NHL po Detroite, Chicagu a spomínanom Edmontone. V doterajších 213 zápasoch si pripísal 22 gólov a 30 asistencií. V play-off pridal gól a asistenciu v desiatich dueloch. Red Wings ho draftovali v roku 2011 z celkového 35. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies