Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Torey Krug: Od Bruins som ponuku nemal

Bývalý kľúčový obranca tímu Boston Bruins, Torey Krug, tvrdí, že od svojho niekdajšieho tímu nedostal skutočnú šancu podpísať zmluvu predtým, ako sa rozhodol pre akceptovanie ponuky zo strany St. Louis Blues.

„Stiahli ju odo mňa. Nemal som od nich ponuku,“ povedal Krug pre Amelie Benjaminovú. „Keď mi ponúkali zmluvu pred rokom a potom ju vzali späť, tak neviem, čo sa odo mňa očakáva, že urobím. Som k vám len otvorený a úprimný. Väčšina ľudí nezdieľa túto stránku týchto vecí, ale je to tak, ako to je.“

Dvadsaťdeväťročný Američan nakoniec podpísal sedemročnú zmluvu v hodnote 45,5 milióna amerických dolárov, ktorej ročná hodnota je na úrovni poslednej ponuky, ktorú podľa viacerých „insiderov“ od Bostonu dostal. V deň otvorenia trhu s voľnými hráčmi však už nebola na stole.

Krug a Bruins pritom začali prvotné rozhovory o novej spolupráci už v októbri po tom, čo sa tím dostal až do finále Stanleyho pohára. V apríli generálny manažér Don Sweeney vyjadril nádej, že obranca neodohral svoj posledný zápas za Bruins a dúfal, že sa nájde riešenie.

Boston podpísal zmluvu s nedraftovaným Krugom v roku 2012 po jeho štúdiách na Michiganskej univerzite. V doterajších 523 zápasoch NHL nazbieral 67 gólov a 337 bodov. V play-off pridal 52 bodov v 75 stretnutiach.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies