Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Melnyk: Senators získajú do 4 rokov Stanleyho pohár

Majiteľ tímu Ottawa Senators Eugene Melnyk má vysoké sebavedomie a je presvedčený o tom, že jeho organizácia vstupuje do novej, úspešnej éry.

„Skutočne verím, že budeme víťazmi Stanleyho pohára do štyroch rokov. Môže sa to stať hocikedy, ale bude to do štyroch rokov,“ povedal Melnyk pre Financial Post.

Napriek tomu, že Senators skončili na posledných dvoch miestach v posledných troch sezónach, organizácie disponuje talentom, ktorý dodáva nádej do budúcna.

Len v tomto roku tím draftoval šesť hráčov v prvých dvoch kolách, vrátane vysoko hodnotených Tuma Stützleho a Jakea Sandersona. V zostave figurujú už teraz talentovaní mladíci, ako Brady Tkachuk či Thomas Chabot.

Článok pokračuje pod reklamou

Ottawa tiež cez trh s voľnými hráčmi získala brankára Matta Murraya, s ktorým podpísala štvorročnú zmluvu v hodnote 25 miliónov amerických dolárov.

Šesťdesiatjedenročný Melnyk si myslí, že okrem výsledkov na ľade sa tieto kroky vedenia odzrkadlia aj na návštevnosti, ktorá nebola v posledných rokoch práve najlepšia.

„Môžem vás uistiť, že aj tím Ottawa Senators, ktorý v posledných rokoch nemal skvelú bilanciu v privádzaní divákov do arény bude mať vypredané,“ poznamenal majiteľ, ktorého tím si chodilo v minulej sezóne do Canadian Tire Centre pozrieť v priemere len 12 618 fanúšikov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies