Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Top 10 obmedzených voľných hráčov, ktorí sú stále bez zmluvy

Hráčsky trh sa netýka len neobmedzených voľných hráčov. Stále je aj dosť obmedzených voľných hráčov čakajúcich na zmluvu, medzi ktorými nájdeme aj hviezdnejšie mená. Pozrime sa na desať najlepších.

Mathew Barzal, C, Islanders

Dvadsaťtriročný Kanaďan je hráčom, okolo ktorého sa stavia organizácia. V minulej sezóne zaťažoval rozpočet sumou 863 333 amerických dolárov, ale nová zmluva by mu mohla vyniesť desaťkrát viac. Islanders by si ho radi upísali za cca 7,5 milióna dolárov ročne, on by rád podpísal o niečo lukratívnejší kontrakt. Často sa o ňom hovorí aj ako o adeptovi na offer sheet od iného tímu.

Anthony Cirelli, C, Lightning

Ďalší šikovný center v 23 rokoch mal naposledy „cap-hit“ 728 333 dolárov a tiež sa môže tešiť na zvýšenie platu. Tampa je však v ťažkej situácii s platovým stropom, preto jej obmedzení voľní hráči by mohli byť cieľom offer sheet. Pre Lightning je jeho zotrvanie hlavnou prioritou a možnosťou by mohla byť kompromisná premosťovacia zmluva.

Pierre-Luc Dubois, C, Blue Jackets

V 22 rokoch je už rozvinutý ako center pre prvé dva útoky. V poslednom ročníku zaťažil platový rozpočet sumou 894 166 amerických dolárov, pričom aj bez Artemija Panarina nazbieral 49 bodov. Zaslúži si viac peňazí a Columbus si to môže dovoliť.

Článok pokračuje pod reklamou

Michail Sergačov, O, Lightning

Druhou najvyššou prioritou úradujúceho šampióna je dvadsaťdvaročný ruský obranca, ktorý mal v minulej sezóne „cap-hit“ 894 166 amerických dolárov. Hráva cez 20 minút na zápas a pred prerušením sezóny mal nábeh na najlepšie štatistiky v kariére, pričom je platný aj smerom dozadu. Ani na neho Lightning nemajú dosť peňazí, a tak musí byť Julien BriseBois kreatívny.

Sam Reinhart, PK, Sabres

Dvadsaťštyriročné krídlo už patrí medzi kontraktových milionárov, keď vlani zarobil 3,65 milióna dolárov. Počas premosťovacej zmluvy potvrdil svoje kvality a pred prerušením mal nábeh na druhú 60-bodovú sezónu po sebe. Sabres musia pracovať aj na Victorovi Olofssonovi a Linusovi Ullmarkovi, a preto zrejme Reinhart ešte zmluvu nepodpísal a medzičasom sa prihlásil na arbitráž.

Ryan Pulock, O, Islanders

V 26 rokoch má za sebou zmluvu s dvojmiliónovým „cap-hitom“ a chce to, čo si zaslúži. Požadovať bude okolo 5 miliónov dolárov ročne. V priemere hráva 22 a pol minúty na zápas, pričom jeho cena pre tím sa ukázala najmä v play-off. Nový kontrakt je len otázkou času.

Tyler Bertuzzi, ĽK, Red Wings

Dvadsaťpäťročný účastník zápasu hviezd bol jedným z mála svetlých bodov nevydarenej sezóny Red Wings. Z obmedzených voľných hráčov, ktorých Steve Yzerman má, je tým najkľúčovejším. Za sebou má dvojročnú zmluvu v hodnote 1,4 milióna dolárov ročne. Je prihlásený na arbitráž, ktorej by sa obe strany chceli vyhnúť.

MacKenzie Blackwood, B, Devils

Jediný brankár v top 10 má 23 rokov a v novej sezóne bude tvoriť tandem s Coreym Crawfordom. Mnohí verili, že si zaslúžil by viac spájaný s Calderovou trofejou. Jeho zmluva by pre Devils nemala byť žiadnym problémom, najmä ak je považovaný za potenciálnu stabilnú jednotku budúcnosti. Teraz sa dá očakávať skôr premosťovací kontrakt, počas ktorého sa ešte priučí pri dvojnásobnom šampiónovi.

Jake DeBrusk, ĽK, Bruins

Po tom, čo Boston opustil Torey Krug zostáva tímu pod stropom 11 miliónov dolárov. To je viac ako dosť na upísanie si dvadsaťtriročného útočníka i Matta Grzelcyka, ako aj kapitána Zdena Cháru. DeBrusk mal „cap-hit“ 863 333 dolárov, nový by už mal byť medzi 4 až 5,5 milióna dolárov.

Ryan Strome, Ú, Rangers

Dvadsaťsedemročný útočník, ktorý dokáže hrať na krídle i v strede útoku, si vytvoril v prerušenej sezóne osobné maximá s 18 gólmi a 59 bodmi. Strome chce zostať na Manhattane a rokovania nechal na svojho agenta. Tím by však uprednostnil skôr krátkodobú zmluvu. Hráč už stihol podať prihlášku na arbitráž.

Za zmienku stoja: Anthony Mantha, Victor Olofsson, Philippe Myers, Connor Brown, Devon Toews, Denis Gurianov, Roope Hintz, Erik Černák, Jake Virtanen, Jesper Bratt, Iľja Michejev, Vince Dunn, Alexandar Georgiev, Nolan Patrick, Andrew Mangiapane.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies