Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Bývalý švédsky brankár NHL čelí pobytu vo väzení

Jozef Struhár  
16.10.2020

Tommy Salo je stále meno, ktoré väčšina hokejových fanúšikov pozná. Nanešťastie, teraz sa objavilo v novinových titulkoch zo zlých dôvodov. V rodnom Švédsku mu totiž hrozí väzenie.

Bývalý brankár Islanders, Oilers a Avalanche bol obvinený z nebezpečnej jazdy pod vplyvom alkoholu, za čo mu hrozia dva roky za mrežami. Informuje o tom švédsky denník Aftonbladet.

Incident sa stal v auguste, keď Salo jazdil pomalou rýchlosťou medzi dvoma pruhmi na diaľnici a následne v jej strede zastavil a zaspal. Niekto k nemu pristúpil a snažil sa ho zobudiť, čo sa mu dlhší čas nedarilo.

Keď na miesto prišla polícia, samotný Salo sa priznal, že niekoľko dní v kuse pil alkohol a že v daný deň zastavil niekoľkokrát, aby sa napil a pokračoval ďalej. Obsah alkoholu v jeho krvi bol 3,06 promile. Nechýbalo veľa, aby bol blízko k úrovni, ktorá sa považuje za smrteľnú.

Zlatý olympijský medailista z roku 1994 a majster sveta z roku 1998 má v súčasnosti 49 rokov. V NHL odchytal 526 zápasov, v ktorých kryl 90,5 % striel a inkasoval v priemere 2,55 gólu na zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies