Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kde by mohol zakotviť Hoffman s ročnou zmluvou?

Väčšina významných neobmedzených voľných hráčov už nie je na trhu, ale svoje nové pôsobisko si stále hľadá útočník Mike Hoffman.

Najlepší strelec na trhu je vraj pripravený tento rok akceptovať len jednoročnú zmluvu. S touto myšlienkou sa Matt Teague a Brandon Maron pokúsili vybrať päť tímov, ktoré by mohli byť potenciálnymi destináciami pre tridsaťročného hokejistu:

1. Nashville Predators – tím sa vyznačuje kvalitnou obranou, ale útoku by sa zišlo dodať grády. Tím má k dispozícii 12,94 milióna dolárov pod stropom a pod zmluvou má 19 hráčov, pričom na novú čaká už len Luke Kunin. Hoffman by mohol byť tým chýbajúcim kúskom, ktorý by Predators pomohol dostať na vrchol. Tí sú od začiatku sezóny 2018/19 na 18. mieste v priemere strelených gólov na zápas. Pomohol by aj presilovke, ktorá bola na 31. a 25. mieste v posledných dvoch sezónach.

2. Boston Bruins – tím bol spájaný s Taylorom Hallom a Hoffman by mohol byť dobrá cena útechy. Tím síce musí ešte podpísať Jakea DeBruska a stále nevie, čo bude so Zdenom Chárom, no inak má miesto na to, aby ročný kontrakt s Hoffmanom fungoval. Mohol by dobre doplniť Davida Krejčího v druhom útoku a v úvode sezóny by vykompenzoval stratu Brada Marchanda a Davida Pastrňáka.

Článok pokračuje pod reklamou

3. Los Angeles Kings – o Stanleyho pohár by tam pravdepodobne nebojoval, ale tímu by sa hodil čistý strelec, ako je on. Klub bol vlani na 30. mieste v počte strelených gólov na zápas, ale tréner Todd McLellan povedal, že jeho štýl by priniesol viac výsledkov, ak by mal viac zakončovateľov. Dynamický krídelník ako je Hoffman by určite pomohol, najmä, ak by hral po boku Anžeho Kopitara.

4. Columbus Blue Jackets – tím z Ohia ukazuje veľký prísľub do budúcnosti a už si svoju ofenzívu vylepšil a má ešte niekoľko obmedzených voľných hráčov, no jeden alebo dvaja strelci by ešte pomohli zvýšiť šance tímu na ďalekú jazdu v play-off. A Hoffman by mohol byť strelcom, ktorého tím potrebuje. Jednoročná zmluva by pre tím riskom nebola, no v defenzívnom tímy by hráč mohol riskovať zníženie svojej hodnoty. Ak by však hral po boku Duboisa či Domiho, nemuselo by to byť riziko veľké.

5. Florida Panthers – nakoniec tú stále existuje možnosť, že zotrvá na Floride. Tá má dostatok miesta, aby si ho upísala. Počas ostatných dvoch sezón v jej drese nastrieľal 65 gólov a nazbieral 129 bodov. Tím už prišiel o ofenzívu, keď stratil Jevgenija Dadonova. Nový generálny manažér získal Hornqvista, Wennberga, Hinostrozu a Verhaegheho, ktorí nakombinovali vlani 36 gólov – Hoffman ich sám strelil 29. Možno by ešte na rok uprednostnil známe prostredie a potom by vyskúšal trh znova.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies