Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Generálny manažér Sharks: Mladíci musia vykročiť na vyššiu úroveň

Po odchode veterána Joea Thorntona, ktorý sa rokmi stal ikonou San Jose Sharks, sa generálny manažér kalifornského tímu Doug Wilson rozhodol vyzvať mladíkov k tomu, aby svoju hru pozdvihli na vyššiu úroveň.

„Tomáš Hertl, Timo Meier, Kevin Labanc, toto je ich čas. Potrebujú vykročiť na vyššiu úroveň,“ povedal Wilson pre Traceyho Myersa.

„Musíme byť sumou všetkých našich súčastí. V tejto lige sú tímy, ktoré prišli o niekoľkých dobrých hráčov. Niektoré tímy prišli o ich najlepších hráčov na vrchole kariéry a našli si svoju tímovú hru, našli to kolektívne prepojenie a zažili veľa úspechov. Potrebujeme, aby každý niečo priniesol na stôl, poučil sa z toho, čo sa stalo vlani, znovu etabloval našu hru a priniesol tú lásku a energiu, ktorú na klzisko so sebou nosil Jumbo.“

Thorntonov odchod znamená pre San Jose druhé „leto“, v ktorom tím opustil kľúčový veterán. Vlani to bol Joe Pavelski, ktorý sa po 13 rokoch v tíme rozhodol pre podpis zmluvy s Dallasom. Teraz už Sharks zostávajú len dvaja útočníci, ktorí majú aspoň 30 rokov – Logan Couture a Patrick Marleau. Wilson dúfa, že mladíci nesklamú a zvládnu v budúcej sezóne väčšie úlohy.

„Máme tu päť útočníkov do prvej šestky, ktorí strelili 30 gólov alebo sa priblížili k 60 bodom. Potrebujeme niekoho, aby prišiel a zabojoval o to šieste miesto,“ skonštatoval Wilson.

„Naša obrana sa mi páči. Chcem nechať miesto potvorené pre nejaký súboj medzi mladšími hráčmi. Myslíme si, že máme kostru dobrého tímu. Budeme tu mať aj nejaké súboje. Máme mladíkov, ktorí sem budú prichádzať.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies