Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Juniori

Premiér Ontária podporuje bodyčeky v juniorskej OHL

Premiér kanadskej provincie Ontário Doug Ford patrí medzi hokejových fanúšikov, a tak si zrejme nevie predstaviť hokej bez fyzického kontaktu. Práve preto podporuje zotrvanie bodyčekov v juniorskej OHL, ktorej štart sa odhaduje na začiatok februára.

„Spolupracujeme s OHL na vytvorení bezpečného plánu návratu k hraniu, ktorý bude musieť byť schválený expertmi na zdravie. K dnešnému dňu nebolo urobené žiadne rozhodnutie. Bol by som rád, ak by sa OHL vrátila čo najnormálnejšie aj s bodyčekmi, “ povedal Ford.

Názor premiéra je v rozpore s tým, čo tvrdí ministerka športu Lisa MacLeodová. Tá v piatok povedala, že dlhší a úmyselný kontakt medzi športovcami nebude povolený, aby sa tým obmedzilo šírenie nového koronavírusu.

Vedenie OHL na to reagovalo tým, že pokiaľ sa nenájde štúdia, ktorá by spájala bodyčeky so šírením koronavírusu, tak za ich zotrvanie bude bojovať. Liga aj provinčná vláda budú ešte spolu pracovať na bezpečnom pláne návratu k hraniu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies