Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Kde by mohli zakotviť zostávajúci top voľní hráči?

Trh s voľnými hráčmi sa otvoril už pred viac ako mesiacom a hoci väčšina veľkých rýb už podpísala nové zmluvy, stále je niekoľko zaujímavých hráčov bez nového pôsobiska.

Josh Wegman a jeho kolegovia z theScore sa na nich pozreli, preskúmali možnosti trhu a pokúsili sa predpovedať, v ktorých kluboch nakoniec zakotvia.

Mike Hoffman – známy strelec je trpezlivý a vie, že by si neskôr ešte na svoje mohol prísť. Hodil by sa k Anžemu Kopitarovi v Los Angeles Kings, kde by mohol dostať štvorročnú zmluvu s priemerným platom 5,5 milióna dolárov.

Erik Haula – San Jose by mohlo byť jeho novým domovom, pretože potrebuje zlepšiť hĺbku na pozícii centra a Fín by nemal byť drahý, takže by malo stačiť aj 2,3 milióna dolárov, ktoré má tím ešte k dispozícii.

Článok pokračuje pod reklamou

Mikael Granlund – zakotviť by mohol v tíme Florida Panthers, ktorý v lete prišiel o kvalitných útočníkov a ešte by mohol chcieť ich odchod vykompenzovať. Granlund by mohol pomôcť so sekundárnou produktivitou a tím má dostatok miesta v platovom rozpočte (8,3 mil. USD).

Anthony Duclair – Los Angeles Kings má pod platovým stropom k dispozícii 13,6 milióna dolárov, takže by mohlo investovať aj do Duclaira, ktorý by tiež pomohol tímu rozhýbať ofenzívu. Tá bola v minulej sezóne druhá najhoršia v NHL.

Andreas Athanasiou – jeho destináciou by mohol byť Nashville, ktorý bol v tomto mimosezónnom období podozrivo tichý. Athanasiou by sa hodil do strednej šestky útočníkov, pričom má potenciál hrať vyššie. Tímu by investícia nijak neublížila – stále má k dispozícii takmer 13 miliónov dolárov.

Travis Hamonic – perfektne by sa k nemu hodil Winnipeg. V tomto meste je doma a Jets by sa hodil aj do zostavy. Vlani sa im v defenzíve nedarilo a on je obrancom, ktorý by im mohol pomôcť. Tím však musí najskôr zapísať Bryana Littlea na listinu dlhodobo zranených hráčov, aby mal miesto na jeho zmluvu.

Sami Vatanen – tím Philadelphia Flyers prišiel pre nečakaný koniec kariéry o Matta Niskanena a v skutočnosti ho nenahradil aj napriek angažovaniu Erika Gustafssona. Vatanen tiež nie je ideálna voľba do prvého páru k Ivanovi Provorovi, ale bol by lepšou alternatívou. Flyers majú k dispozícii ešte 4,8 milióna dolárov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies