Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Daňo urobí maximum, aby stihol sezónu

Slovenský útočník Marko Daňo sa rozohrával pred novou sezónou v drese Dukly Trenčín. Hosťovanie však nedopadlo najlepšie, keď krátko po podpise zmluvy s tímom Winnipeg Jets utrpel zlomeninu zápästia ľavej ruky. Nečudo, že v Manitobe z toho boli sklamaní.

„Neboli nadšení, mrzí ich to, ale taký je šport. Najviac ich zaujímala dĺžka liečby, či ešte stihnem sezónu,“ prezradil Daňo pre Nový Čas.

Dvadsaťpäťročný trenčiansky odchovanec už po odobrení kanadským tímom podstúpil dve operácie, pričom pri druhej mu zápästie spevnili skrutkou, aby sa urýchlilo zotavovanie. Preto verí, že by mohol stihnúť štart sezóny v NHL, ku ktorému nedôjde skôr ako 1. januára.

„Pevne verím, že áno a urobím pre to maximum. Keďže obe operácie prebehli bez problémov, tak dĺžka liečby by sa mala pohybovať okolo dvoch mesiacov,“ skonštatoval Daňo, ktorý si najbližšie zahrá až v zámorí. Momentálne čaká s rukou v sadre, kým sa bude môcť opäť pripravovať.

„Je zafixovaná až po biceps, aby som s ňou nerobil nejaké zbytočné pohyby. Dovtedy, kým mi nevyberú stehy, bude v takomto stave, potom by som mal dostať dlahu a postupne začnem s rehabilitáciou,“ poznamenal Daňo.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies