Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Keefe: Kanadská divízia by priniesla pocity play-off

Hlavný tréner tímu Toronto Maple Leafs, Sheldon Keefe, očakáva vysokú intenzitu na každovečernej báze, ak by sa NHL rozhodla pre ročník 2020/21 vytvoriť divíziu zloženú zo všetkých kanadských tímov.

Keefe verí, že existujúce rivality medzi kanadskými tímami a skrátená sezóna, v ktorej by každý zápas bol veľmi dôležitý v boji o play-off, by vytvorili atmosféru, ktorá by bola podobná tej z bojov o Stanleyho pohár.

„Iste, dostanete šancu spoznať lepšie svojich súperov. Ale ako ich budete lepšie poznať, tým viac budú aj oni poznať vás. Takže to prináša v tomto zmysle taký typ pocitov, ako máte v play-off,“ povedal Keefe pre Toronto Star.

Štyridsaťročný Kanaďan, ktorý má za sebou prvú sezónu v pozícii hlavného trénera v NHL, je pripravený na to, aby sa chopil unikátnej príležitosti.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslím si, že je to skutočne vzrušujúce. Myslím si, že to predstavuje vlastnú výzvu vzhľadom na to, že keď sa pozriem na kanadské tímy, tak každý jeden urobil pozitívne zmeny. Je to niečo, čo je pre fanúšikov veľmi vzrušujúce. Som si istý, že by to kanadskí športoví fanúšikovia prijali,“ poznamenal.

V minulej sezóne sa do rozšíreného play-off kvalifikovalo šesť zo siedmich kanadských tímov. Vancouver to dotiahol najďalej, keď v druhom kole vypadol s Vegas až po sedemzápasovom boji. Toronto stroskotalo už v predkole na Columbuse.

NHL ešte s istotou nepovedala, že vytvorí Kanadskú divíziu, ale pre obmedzenia pri cestovaní medzi Kanadou a Spojenými štátmi americkými sa to javí ako pravdepodobné riešenie. Momentálne je stále cieľom začať ročník začiatkom januára.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies