Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Cieľom NHL je štart v úvode januára. Môže to ovplyvniť tréningové kempy

Už sme v čase, keď by sme mali vedieť viac o novej sezóne, ak by sa mala začať už v januári. To stále nevieme, no vedenie NHL na svojich plánoch nič dramatické nemení a stále má za cieľ odštartovať novú sezónu začiatkom januára.

Pierre LeBrun z TSN s odvolaním na zdroj z prostredia ligy informuje, že rozhovory NHL s Hráčskou asociáciou naďalej pokračujú a cieľový dátum sa nemení. Odborník však vyjadril svoj osobný názor, že by nakoniec mohlo dôjsť k ďalšiemu posunu.

LeBrun neskôr aj pridal informácie od jedného zdroja z hráčskej návratovej komisie, podľa ktorého by ročník mohol začať niekedy medzi 20. januárom a 1. februárom. To by dávalo väčší zmysel a umožnilo by to hráčom užiť si vianočné sviatky s rodinami.

Elliotte Friedman zo Sportsnet zase tvrdí, že pred ročníkom by NHL mohla zrealizovať tréningové kempy len v obmedzenej dĺžke. Prejavilo by sa to aj na počte prípravných zápasov, ktoré by mohli byť nanajvýš dva. Kempov sa tiež zúčastní menej hráčov, ako obvykle, pričom tí by do nich mali prísť v lepšej forme ako bežne.

Tiež sa vyjadril k možnému štartu sezóny s tým, že hráči by zrejme chceli Vianoce stráviť doma a následne začať s tréningovými kempmi. Štart ročník v tom prípade by sme mohli očakávať už okolo 6. januára.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies