Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

O Hoffmana a Granlunda sa vraj na trhu zvyšuje záujem

Podľa informácií Andyho Stricklanda, ktorý pokrýva dianie okolo tímu St. Louis Blues, sa tímy začínajú vo väčšej miere zaujímať o služby dvoch útočníkov, ktorí sú stále neobmedzenými voľnými hráčmi – Mikea Hoffmana a Mikaela Granlunda.

Strickland tvrdí, že tímy Carolina Hurricanes a Columbus BLue Jackets sú dvoma potenciálnymi destináciami pre Granlunda, pričom aj tím Nashville Predators by mohol mať záujem priviesť si ho naspäť aj napriek tomu, že za sezónu a pol tam očakávania nenaplnil.

Granlund v Nashville odohral 79 zápasov, v ktorých zaznamenal len 35 bodov. Tímy však vedia, aká talentovaná niekdajšia deviatka draftu je, čo dokázal aj ročník 2016/17, v ktorom Fín strelil 26 gólov a nazbieral 69 bodov v drese Minnesoty.

Najväčším menom na trhu s voľnými hráčmi je momentálne Hoffman, o ktorého sa vraj tiež zaujímajú Predators. Tí majú, podľa Stricklanda, momentálne lepšiu šancu získať jeho ako Granlunda.

V bežných sezónach by títo dvaja hráči už pravdepodobne mali dávno nové zmluvy podpísané. Pri stagnujúcom platovom strope, ktorý je následkom pandémie, však tímy dávali väčší pozor na to, kam investujú svoje peniaze. Granlund má za sebou zmluvu s „cap-hitom“ 5,75 milióna dolárov, Hoffman zaťažoval rozpočet sumou 5,1875 milióna dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies