Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Vráti sa Bouwmeester do organizácie St. Louis Blues?

S jeho budúcnosťou stále vo hviezdach, Jay Bouwmeester by mohol dostať šancu pracovať v blízkej budúcnosti pre organizáciu St. Louis Blues. Povedal to generálny manažér Doug Armstrong.

„Rád by som s ním pracoval. Rád by som ho u nás v budúcnosti dostal do nejakej pozície v skautingu,“ povedal Armstrong v podcaste Cam & Strick.

„Je to jeden z tých hráčov, ktorí majú aj skvelé hokejové myslenie – a tiež, dôchodok je skvelý, pokiaľ nemusíte byť neustále doma. Nehovorím, že bude chcieť cestovať ako profesionálny skaut a sledovať štyri zápasy za päť dní v piatich mestách, ale môže ísť do Calgary, ísť hore do Edmontonu, ísť do Vancouveru a prísť, keď tam budeme.“

Bouwmeester utrpel srdcovú príhodu počas februárového zápasu a následne podstúpil operáciu srdca, ktorou mu doktori implantovali srdcový defibrilátor. V ročníku sme ho už v akcii nevideli a momentálne je neobmedzeným voľným hráčom. Kariéru oficiálne neukončil, hoci mnohí už nepočítajú s jeho návratom k hraniu.

Tridsaťsedemročný rodák z Edmontonu má za sebou bohatú kariéru od draftu 2002, na ktorom si ho Florida vybrala z tretieho miesta. V NHL odohral 1240 zápasov so ziskom 424 bodov. Zahral si v dvoch zápasoch hviezd, s Blues získal Stanleyho pohár a s Kanadou päť zlatých medailí, vrátane olympijskej v roku 2014.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies