Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Reverzné retro dresy sa vám páčia. Favorit je jasný, je tu aj kontroverzia

Mimosezónne obdobie nám spestrilo odhaľovanie reverzných retro dresov, ktoré tímy NHL využijú v novej sezóne. Na túto špeciálnu edíciu dresov sme sa vás pýtali aj vo vianočnej ankete, do ktorej sa zapojilo 434 respondentov.

Celkovo sa táto myšlienka stretla s pozitívnym ohlasom, keď až 89,6 % opýtaných odpovedalo „áno“ na otázku, či sa im páčilo vyhotovenie konceptu reverzných retro dresov.

Pri posudzovaní najkrajších dresov sa väčšina ľudí nebála označiť aj dres potenciálnej konkurencie. Len 40,4 % opýtaných totiž považuje za najkrajší dres dres tímu, ktorý je ich obľúbený.

A ktorý dres bol ten najlepší? Asi neprekvapí, že to bol dres Colorada, ktoré v ňom spojilo svoje klubové farby s podobou dresu Quebec Nordiques. Tento dres si získal 19,5 % opýtaných.

Článok pokračuje pod reklamou


Zvyšné tímy už získali jednociferný podiel hlasov. Druhý skončil Washington s 8,4 %, tretí Anaheim so 7,5 %, štvrté Chicago s 6,3 % a piaty Boston s 4,6 %. Prvú desiatku dotvorili Buffalo, Rangers (oba tímy po 4,3 %), Arizona (4,1 %), Dallas (3,1%) a Florida (2,9 %).

To, že Ducks vsadili na trochu kontroverzné dresy, dosvedčilo, že skončili vysoko aj v hodnotení najškaredšieho dresu. Dokonca tam obsadili prvé miesto s 18,3 % hlasov.


Nepáčili sa vám ani dresy Arizony, ktorá skončila druhá s 11,1 % hlasov. Tretí skončil Pittsburgh s 9,2 %, štvrté Vegas so 7,4 % a piaty bol dres Islanders so 6,9 %. Dres tímu z Long Islandu pritom z konceptu celkom vytŕčal pre to, aký podobný je tomu, ktorý tím využíva bežne.

Do prvej desiatky najmenej vydarených reverzných retro dresov sa podľa vás dostali aj Detroit (5,5 %), Winnipeg, Boston (oba tímy po 3,1 %), Carolina (2,9 %) a New Jersey (2,6 %).

Všetky dresy si môžete pripomenúť v tomto článku:
Foto: NHL odhalila reverzné retro dresy všetkých tímov



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies