Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Brassard sa nevráti na Long Island. Kde by mal začať ročník?

Jozef Struhár  
30.12.2020

Skúsený center Derick Brassard sa podľa informácií Arthura Stapleho z The Athletic nevráti do tímu New York Islanders. Je tu však jeden tím, s ktorým sa celkom vážne spája.

Brassard sa dlho spájal s možným návratom na Long Island, ale ten by už v hre nemal byť. „Ostrovania“ sa namiesto toho potenciálne zamerajú na získanie krídelníka pre prvé tri útoky cez trh s voľnými hráčmi alebo nechajú miesto voľné pre šikovného mladíka zo systému.

Islanders sa tiež viac zamerajú na hráčov, s ktorými sa ústne dohodli na spolupráci, a predĺženie spolupráce s hviezdnym Mathewom Barzalom, ktorý je stále obmedzeným voľným hráčom.

Brassard by mal mať, podľa Elliottea Freidmana zo Sportsnet, medzitým namierené do tímu Arizona Coyotes, s ktorým pracuje na jednoročnej zmluve. „Nič nie je hotové, ale ide to tým smerom,“ poznamenal Friedman.

Tridsaťtriročný rodák z quebeckého Hullu odohral v minulom ročníku 66 zápasov, v ktorých strelil 10 gólov a pridal 22 asistencií. V 18 dueloch play-off zaznamenal dva góly a šesť asistencií. V kariére už hrával za Blue Jackets, Rangers, Senators, Panthers, Avalanche a Islanders.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies