Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Šesťorkin nie je jasnou jednotkou Rangers

Šikovný brankár Igor Šesťorkin zažíval skvelú druhú polovicu minulej sezóny, v ktorej debutoval v NHL a už sa nepozeral späť. Aj napriek tomu však nie je pred štartom novej sezony jasnou jednotkou Rangers.

Šesťorkin vytvorí brankársky tandem newyorského tímu s Alexandarom Georgievom a momentálne nemá očakávania, že bude práve on jednotkou.

„Moje očakávania sú, že budem pracovať ešte tvrdšie, aby som zvýšil počet víťazstiev tímu, zlepšil si všetky brankárske štatistiky, ktoré sú merateľné, a pokúsil sa stať brankárskou jednotkou tohto tímu,“ povedal dvadsaťpäťročný Rus.

Šesťorkin mal v minulej sezóne bilanciu 10-2-0 s 93,2% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,52 inkasovaného gólu na zápas. Georgiev kryl 91 % striel a inkasoval 3,04 gólu na zápas pri bilancii 17-14-2. Z NHL má viac skúseností, keď v nej chytal už v troch ročníkoch.

„V tejto sezóne sa bude každý tím spoliehať na oboch brankárov. My máme šťastie, pretože cítime, že máme dve brankárske jednotky. Nehovorím to len tak. Georgiev mal doteraz dobrú kariéru a myslím si, že je pripravený urobiť ďalší krok,“ skonštatoval hlavný tréner David Quinn.

„Šesťorkin v malej vzorke určite ukázal, že dokáže byť skutočne dobrým brankárom na tejto úrovni. Veríme, že máme dobrú hĺbku v bránkovisku a obaja budú prínosom. Určite sa budeme počas sezóny spoliehať na oboch.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies