Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Medzi možnými destináciami pre Duboisa je aj Montreal

Ak vás zaujíma prestupová dráma okolo Pierre-Luca Duboisa, ktorý chce opustiť tím Columbus Blue Jackets, mali by ste dávať pozor na nasledujúcich päť tímov.

Pierre LeBrun z TSN tvrdí, že medzi potenciálne destinácie pre hviezdneho útočníka patria tímy Los Angeles Kings, Anaheim Ducks, Montreal Canadiens, Winnipeg Jets a New York Rangers.

Vo všetkých prípadoch by bolo potrebné, aby tímy obetovali nejakého mladíka a v prípade Montrealu LeBrun poznamenal, že v tejto skupine je preto, lebo generálny manažér Marc Bergevin má históriu podobných transakcií. Ak by sa príležitosť vyskytli, verí, že by chcel byť Bergevin pripravený. LeBrun však dodal, že nateraz sú Canadiens spokojní s tým, čo urobili v medzisezónnom období .

Zámorský „insider“ sa vyjadril aj k špekuláciám, ktoré Duboisa spájajú s Winnipegom. Ten by opačným smerom mohol poslať Patrika Laineho. LeBrun si však nie je istý, či je to pravdepodobný scenár.

Dubois, ktorý nedávno podpísal s Blue Jackets novú dvojročnú zmluvu za 10 miliónov amerických dolárov, odohral doteraz v NHL 234 zápasov so ziskom 65 gólov a 158 bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies