Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Draisaitl: Oilers môžu byť najlepším tímom v Kanade

Hviezdny útočník Leon Draisaitl verí, že tím Edmonton Oilers môže byť tým najlepším v Kanade v druhej sezóne po sebe.

„Myslím si, že ľudia niekedy zabúdajú, že sme boli v minulej sezóne najlepším tímém v Kanade. Samozrejme, že to chceme dokázať znova aj v tomto ročníku. Naša divízia je ťažká. Je tam veľa skvelých tímov. Myslím si, že každý by sa mohol dostať do play-off, takže to bude drina, bude to boj. Myslím si však, že sme dobre pripravení a máme tu skvelé mužstvo,“ povedal Draisaitl.

Spomedzi siedmich kanadských tímov, ktoré vytvoria v tejto sezóne Severnú divíziu, mali Oilers vlani najlepšiu úspešnosť zbierania bodov (58,5%) a s Winnipegom zdieľali najvyšší počet víťazstiev (37). V kvalifikačnom predkole však prekvapivo vypadli so Chicagom.

„Myslím si, že sme ešte lepším tímom ako vlani. Máme väčšiu hĺbku. Urobili sme niekoľko skvelých akvizícií,“ poznamenal Draisaitl.

Edmonton, ktorý začne ročník v stredu proti Vancouveru, si medzi sezónami pridal do útoku Kylea Turrisa a Dominika Kahuna. Nemecký útočník pritom začne sezónu práve po boku Draisaitla, s ktorým už spolu hrali v národných tímoch.

„Je to veľmi šikovný hráč, má v sebe veľa hokejového citu. Na ľade vidí všetko. To bola vždy jeho prednosť a chceme, aby v tom pokračoval aj tu,“ skonštatoval úradujúci držiteľ Hartovej trofeje.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies