Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Tatar prišiel o mini sériu, ale opäť mal dôvod na radosť. Varlamov opäť s nulou

V pondelok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo desať zápasov. V jednom malo zastúpenie aj Slovensko.

EDM - MTL 1:3

Allenovi vyšiel debut v drese Canadiens, tí opäť zdolali Oilers

Alexander Romanov strelil svoj prvý gól v NHL, aby nasmeroval Montreal k výhre 3:1 nad Edmontonom. Rozhodol o nej podstatne skúsenejší obranca Shea Weber, ktorý strelil svoj 103. presilovkový gól v kariére, aby sa medzi obrancami osamostatnil na 10. mieste historického rebríčka ligy pred Sergejom Gončarom. Canadiens skórovali v každej hernej situácii, keď v oslabení zvyšoval na 3:0 Artturi Lehkonen. Jake Allen bol pri svojej premiére v drese „Habs“ blízko k nule, ale v 58. minúte ho o ňu pri presilovke Canadiens pripravil Devin Shore. Mikko Koskinen kryl 31 z 34 striel a raz ho ohrozil aj Tomáš Tatar. Slovenský útočník prvýkrát v sezóne neskóroval ani nebodoval. Odohral niečo cez 15 minút a prezentoval sa aj jedným bodyčekom. Montreal zdolal Edmonton aj v sobotu – 5:1.


Hviezdy duelu: -

DET - CBJ 2:3

Korpisalo doviedol Columbus k výhre nad Wings, Dubois rozhodol

Bobby Ryan otvoril skóre druhého zápasu po sebe a tentoraz ho aj uzavrel, ale tentoraz nepomohol Detroitu k výhre. Seth Jones síce nepremenil prvé trestné strieľanie v sezóne, ale jeho spoluhráči Oliver Bjorkstrand, Alexandre Texier a Pierre-Luc Dubois dokázali prekonať Thomasa Greissa, aby sa Columbus tešil z výhry 3:2. Bjorkstrand pridal aj asistenciu, Joonas Korpisalo kryl 36 striel. Blue Jackets vyslali na bránu Red Wings 29 streleckých pokusov. Duel spestrila bitka Zacha Werenskiho a Dylana Larkina v poslednej minúte, ktorá bola súčasťou hromadnej šarvátky.

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. O. Bjorkstrand (CBJ), 2. J. Korpisalo (CBJ), 3. B. Ryan (DET)

NYI - BOS 1:0

Varlamov vynuloval Bruins

Semion Varlamov sa stal prvým brankárom v histórii Islanders, ktorý zaregistroval čisté konto v prvých dvoch štartoch sezóny a 14. v celej lige. S 27 zákrokmi doviedol New York k výhre 1:0 nad Bostonom, o ktorej rozhodol v 56. minúte Jean-Gabriel Pageau. Islanders, ktorí vyslali na Tuukku Raska 17 striel, sú šiestym tímom histórie NHL, ktorý začal sezónu troma zápasmi, v ktorých sme videli na jednej či druhej strane nulu. V modernej histórii to zažil len Detroit v ročníku 1999/00. „Ostrovania“ zdolali Bruins doma po prvýkrát od 2. novembra 2013. „Medveďom“ sa v zápase zranil obranca Matt Grzelcyk.

Hviezdy duelu: 1. S. Varlamov (NYI), 2. J. Pageau (NYI), 3. T. Rask (BOS)

PHI - BUF 1:6

Sabres zaknihovali prvú výhru v ročníku, Hall opäť bodoval

Sam Reinhart strelil dva góly, vrátane víťazného, Curtis Lazar sa mu vyrovnal a Carter Hutton kryl 21 striel, aby doviedli Buffalo k pohodlnému víťazstvu 6:1 nad Philadelphiou, prvému v ročníku. Strelecky sa presadili aj Henri Jokiharju a Victor Olofsson, po tri asistencie nazbierali Jack Eichel a Taylor Hall. Hall sa pritom stal piatym hráčom za posledných 20 rokov, ktorý bodoval v každom z prvých troch duelov v drese Sabres. O jediný gól Flyers sa postaral Nicolas Aube-Kubel, ktorý pokazil Huttonovi nulu v 58. minúte. Carter Hart inkasoval štyri góly z 22 striel a striedal. Brian Elliott následne kryl 13 z 15 striel.

Hviezdy duelu: 1. S. Reinhart, 2. C. Lazar, 3. J. Eichel (všetci BUF)

STL - SJS 5:4

St. Louis zareagovalo na ťažkú prehru

San Jose viedli 2:0 a 3:2, ale nakoniec sa z triumfu 5:4 tešilo St. Louis. Rozhodnutie priniesol dvojbodový Jordan Kyrou v 51. minúte. Justin Faulk strelil dva góly, po jednom pridali Mike Hoffman a Justin Faulk. Jordan Binnington čelil 26 strelám, z ktorých ho prekonali Kevin Labanc, Brent Burns a dvakrát Logan Couture, ktorý si pripísal aj asistenciu. Buns pridal ku gólu dve prihrávky. Devan Dubnyk opustil duel s 27 zákrokmi. Bol to jeho prvý štart v drese Sharks.

Hviezdy duelu: 1. J. Faulk (STL), 2. J. Kyrou (STL), 3. L. Couture (SJS)

NSH - CAR 2:4

Svečnikov pomohol k triumfu nad Predators

Andrej Svečnikov si predĺžil gólovú sériu od začiatku sezóny na tri zápasy, čo pred ním dokázali v histórii organizácie len Kevin Dineen a Eric Staal. Pridal aj asistenciu, aby pomohol k výhre Caroliny 4:2 nad Nashvillom. Víťazný gól strelil dvojbodový Sebastian Aho, skórovali aj dvojbodový Vincent Trocheck a Nino Niederreiter, ktorý uzavrel skóre gólom do prázdnej brány. James Reimer urobil 31 zákrokov, Pekka Rinne 20. O góly Predators sa postarali Filip Forsberg a Viktor Arvidsson, ktorý raz aj asistoval.

Hviezdy duelu: 1. A. Svečnikov (CAR), 2. V. Arvidsson (NSH), 3. F. Forsberg (NSH)

TOR - WPG 3:1

Andersen, Marner doviedli Leafs k výhre nad Jets, Laine nehral

Frederik Andersen predviedol 27 zákrokov, aby vychytal svoje 138. víťazstvo v drese Toronta, s ktorým sa vyrovnal Curtisovi Josephovi na štvrtom mieste historického poradia tímu. K výhre 3:1 nad Winnipegom pomohli aj dva góly Mitchella Marnera – prvý bol víťazný, druhý padol do prázdnej brány. John Tavares tiež skóroval, Justin Holl nazbieral dve asistencie. O jediný gól Jets sa postaral Kyle Connor, Connor Hellebuyck opustil duel s 35 zákrokmi. Patrik Laine nehral.

Hviezdy duelu: 1. J. Tavares (TOR), 2. F. Andersen (TOR), 3. C. Hellebuyck (WPG)

CGY - VAN 5:2

Gaudreau a Markström pomohli Flames opäť k výhre nad Canucks

Johnny Gaudreau zaznamenal gól a asistenciu, aby si predĺžil bodovú sériu od začiatku sezóny na tri zápasy a pomohol Calgary zdolať Vancouver pomerom 5:2. Proti Canucks pritom už v kariére nazbieral 28 bodov v 29 dueloch – najviac proti akémukoľvek tímu v NHL. Mark Giordano strelil svoj 49. gól v presilovke, aby na štvrtom mieste historického poradia obrancov tímu prekonal Diona Phaneufa. Do čierneho sa trafili aj Mikael Backlund a Elias Lindholm, do prázdnej brány Rasmus Andersson. Jakob Markström čelil 27 strelám a z bývalých spoluhráčov ho prekonali Jake Virtanen a Tyler Myers. Thatcher Demko kryl 27 z 31 striel. Flames sa v druhej tretine zranil Dillon Dube.

Hviezdy duelu: 1. J. Gaudreau, 2. E. Lindholm, 3. J. Markstrom (všetci CGY)

ANA - MIN 1:0

Gibson vynuloval Wild, Ducks vyhrali prvý duel v ročníku

John Gibson vychytal svoje 20. čisté konto v kariére, keď zneškodnil všetkých 34 striel, aby doviedol Anaheim k výhre 1:0 nad Minnesotou. Zápas bol dlho bez gólov a rozhodnutie priniesol až Nicolas Deslauriers v 45. minúte. Cam Talbot inak kryl 26 striel. Pre Ducks išlo o prvý domáci zápas od 11. marca minulého roka. Wild nevyužili ani jednu z piatich presiloviek, aby si v nich zhoršili bilanciu v ročníku na 0-16.

Hviezdy duelu: 1. J. Gibson (ANA), 2. K. Shattenkirk (ANA), 3. N. Deslauriers (ANA)

VGK - ARI 4:2

Vegas sa podaril veľký obrat

Vegas zostáva aj po treťom zápase bez porážky a to aj napriek tomu, že s Arizonou prehrávalo 0:2. Max Pacioretty však v záverečných minútach druhej tretiny strelil kontaktný gól a Reilly Smith s Chandlerom Stephensonom zavŕšili obrat v tretej tretine. Smith pridal ešte gól do prázdnej brány, aby sa Golden Knights tešili z triumfu 4:2. Robin Lehner k nemu pomohol 30 zákrokmi. Prekonali ho Tyler Pitlick v oslabení a Nick Schmaltz v presilovke. Darcy Kuemper inkasoval tri góly z 27 striel a Coyotes si zhoršili bilanciu na 1-1-1. Jakob Chychrun bodoval v treťom zápase po sebe od otvorenia sezóny a už len jeden duel s bodom mu chýba k vyrovnaniu klubového rekordu. Oba tímy sa stretnú ešte trikrát po sebe. Ak by v najbližšom dueli Pacioretty opäť skóroval, vyrovnal by klubový rekord Jamesa Neala s najdlhšou gólovou sériou od otvorenia sezóny.

Hviezdy duelu: 1. R. Smith, 2. M. Pacioretty, 3. W. Karlsson (všetci VGK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 15:05 0 0 0 0 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies