Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Tatar sa prezentoval peknou prihrávkou, Vegas stále nezdolané + video

Jozef Struhár  
21.01.2021

Tomáš Tatar bol jediným Slovákom, ktorý sa predstavil v akcii v stredu, ktorá nám priniesla päť zápasov NHL. Po jednozápasovej odmlke sa opäť zapísal do bodovania. Jeho spoluhráč dosiahol hetrik proti bývalému tímu.

VAN - MTL 6:5 SN

Horvat rozhodol o výhre Canucks, Canadiens nepomohol hetrik Toffoliho

Vancouver aj Montreal si po prvýkrát v sezóne vyskúšali samostatné nájazdy. Úspešnejší v nich boli Canucks, ktorí vďaka Bo Horvatovi vyhrali 6:5. Horvat a Brock Boeser zaznamenali v normálnom hracom čase po dva góly a asistenciu, Braden Holtby zneškodnil 31 striel. Z gólu sa tešil aj Tyler Motte, tri asistencie nazbieral J.T. Miller a dve Quinn Hughes, ktorý potreboval najmenej zápasov z obrancov, ktorí debutovali v drese Canucks, k dosiahnutiu 60 bodov – so 78 zápasmi prekonal rekord Dalea Tallona (87). Hetrik proti svojmu bývalému tímu dosiahol Tyler Toffoli, pre ktorého to boli prvé góly v drese Canadiens. Skórovali aj Jesperi Kotkaniemi a po peknej prihrávke Tomáša Tatara Brendan Gallagher. Carey Price urobil 23 zákrokov. Tatar strávil v akcii 14 a pol minúty, pričom sa prezentoval aj jednou strelou a jedným bodyčekom. Bol aj vylúčený za hákovanie, ale súper ho gólom nepotrestal. Canadiens v zápase štyrikrát prehrávali o gól, v tretej tretine sa im podarilo dostať do vedenia. Nadstavený čas vynútil Boeser.


Prvá asistencia Tomáša Tatara v sezóne:

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. T. Toffoli (MTL), 2. J. Miller (VAN), 3. B. Horvat (VAN)

Článok pokračuje pod reklamou

STL - SJS 1:2 SN

Herl rozhodol v nájazdoch o výhre nad Blues

Tomáš Hertl premenil rozhodujúci samostatný nájazd v štvrtej sérii, aby San Jose zdolalo St. Louis tesne 2:1 a odvrátilo tretiu prehru v sérii. V normálnom hracom čase skóroval Marcus Sorensen, ktorý vyrovnával v závere druhej tretiny na 1:1. Martin Jones pomohol k druhej výhre v sezóne 23 zákrokmi a ako jediný na neho našiel recept Brayden Schenn. Jordan Binnington opustil duel s 33 zákrokmi.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. E. Karlsson (SJS), 2. B. Schenn (STL), 3. J. Kyrou (STL)

TOR - EDM 1:3

Draisaitl rozhodol o výhre nad Maple Leafs

Leon Draisaitl strelil svoj prvý gól v sezóne, aby v strede tretej tretiny prelomil nerozhodný stav a rozhodol o výhre Edmontonu 3:1 nad Torontom, vďaka ktorej sa Oilers vyhli tretej prehre po sebe. Skóre stretnutia otvoril Kailer Yamamoto, ktorému bol pripísaný gól po tom, čo snaha o vyhodenie puku zo strany Jimmyho Veseyho skončila v bráne jeho tímu po odraze puku od korčule Jakea Muzzina. Gól do prázdnej brány pridal Josh Archibald. Mikko Koskinen čelil 26 strelám, z ktorých ho prekonal len Auston Matthews. Ten v tretej tretine vyrovnával stav na 1:1. Frederik Andersen kryl 19 striel z 21. Duel nedohral Joe Thornton, ktorý v tretej tretine kolidoval s Archibaldom. Pri odchode si držal ľavé zápästie.


Hviezdy duelu: 1. M. Koskinen (EDM), 2. A. Matthews (TOR), 3. L. Draisaitl (EDM)

VGK - ARI 5:2

Vegas opäť vyhralo, Pietrangelo prvýkrát v jeho drese skóroval

Vegas zaknihovalo výhru aj v štvrtom zápase sezóny, keď zdolalo Arizonu 5:2. V prvej tretine nasmerovali „zlatých“ k výhre obrancovia Shea Theodore a Alex Pietrangelo. Druhý menovaný strelil svoj prvý gól od príchodu do tímu. Theodore neskôr pridal ešte jeden gól a skórovali aj trojbodový Alex Tuch a dvojbodový Mark Stone, ktorý duel rozhodol, aby ako štvrtý hráč v histórii NHL zaznamenal bod pri každom víťaznom góle svojho tímu v prvých štyroch dueloch sezóny (napodobnil Radka Bonka, Pata Verbeeka a Jeana Beliveaua). Marc-Andre Fleury čelil 23 strelám, z ktorých ho prekonali Nick Schmaltz a Phil Kessel. Darcy Kuemper opustil duel s 24 zákrokmi.

Pietrangelov prvý gól v drese Vegas:

Hviezdy duelu: 1. S. Theodore, 2. A. Tuch, 3. M. Fleury (všetci VGK)

ANA - MIN 2:3

Joel Eriksson Ek pomohol Wild vrátiť Ducks prehru

Minnesota prišla o dvojgólové vedenie, ale dvojbodový Joel Eriksson Ek v druhej minúte tretej tretiny prelomil nerozhodný stav a rozhodol o triumfe Minnesoty 3:2 nad Anaheimom, ktorému vrátila porážku 0:1 z predošlého duelu. Ryan Hartman strelil gól v oslabení, Nick Bonino v presilovke. Kaapo Kahkonen kryl 22 striel a puk z brány vyťahoval po góloch dvojbodového Nicolasa Deslauriersa a Cama Fowlera, na ktoré prihrával Carter Rowney. Ryan Miller urobil 29 zákrokov a Ducks prehrali tretí zápas zo štyroch.

Hartmanov gól z úniku v oslabení:

Hviezdy duelu: 1. J. Eriksson Ek (MIN), 2. C. Rowney (ANA), 3. R. Hartman (MIN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 14:33 0 1 1 0 2 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies