Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Blues diskutujú s tímami o výmene mladého obrancu

Jozef Struhár  
27.01.2021

Tím St. Louis Blues preskúmava trh, aby videl, čo by mohol získať za obrancu Vincea Dunna, ktorý nezažal aktuálny ročník práve najlepšou formou.

„Bolo mi povedané, že Blues sa zapojili do diskusií s tímami o Vinceovi Dunnovi,“ povedal Frank Seravalli z TSN.

Dunn bol v utorkovom zápase proti Vegas zdravým náhradníkom. V prvých šiestich zápasoch zaznamenal gól a asistenciu, pričom v priemere hrával 16 a pol minúty na zápas.

„Musí hrať lepšie, Nemôžu cez neho hráči prechádzať v súbojoch jeden na jedného. Budeme o tom rozprávať len interne,“ poznamenal tréner Craig Berube po nedeľnom zápase, v ktorom zaváhanie Dunna viedlo ku gólu Kings.

Dvadsaťštyriročný hokejista podpísal pred sezónou so St. Louis ročnú zmluvu za 1,875 milióna amerických dolárov. Podľa Elliottea Friedmana zo Sportsnet by za neho Blues chceli získať aspoň prvé kolo draftu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies