Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Wheeler reagoval na obvinenia fínskeho denníka

Len pred pár dňami sa vo Fínsku objavili informácie, že za odchodom Patrika Laineho z Winnipegu bolo správanie spoluhráčov Blakea Wheelera a Marka Schefieleho, ako aj nezvládanie situácie trénerom Paulom Mauriceom.

Fínsky denník Iltalehti informoval, že Wheeler cítil, že jeho pozícia pravého krídla prvého útoku je ohrozená a nepáčilo sa mu, že sa Laine stával vo Winnipegu podobne populárnym hráčom, ako v minulosti Teemu Selänne. Scheifele bol na strane kapitána a daj jasne najavo, že chce hrať v útoku s ním.

Maurice bol príliš slabý na to, aby zvládol ukočírovať Wheelera a Scheifeleho, ktorí v skutočnosti vládnu kabíne kanadského tímu a často Laineho ohovárali aj za jeho chrbtom.

Tieto informácie zarezonovali aj v Kanade, a preto Wheeler dostal možnosť pre Elliottea Friedmana z televízie Sportsnet zareagovať na obvinenia. Všetky poprel.

„Ak niečo ľutujem, tak nejakú frustráciu, ktorá sa počas rokov udiala. Vždy, keď sme komunikovali, to bolo len pozitívne. Nikdy sme sa nehádali, nikdy sme na seba nekričali. Možno som mohol komunikovať o trochu lepšie namiesto toho, aby som sa len stal frustrovaný. Nikdy som na Pattyho nebol tvrdý – mal som od toho ďaleko. Ak niečo, tak som mal voči nemu veľký rešpekt a ako tínedžera a dvadsiatnika som ho rozmaznával,“ poznamenal kapitán Jets.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies