Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Špekulácie

Niekdajšia štvorka draftu chce odísť z Calgary

Útočník tímu Calgary Flames, Sam Bennett, chce byť vymenený. V sobotu to pre Elliottea Friedmana z televízie Sportsnet potvrdil jeho agent Darren Ferris.

„V sobotu ráno sa tu špekulovalo o tom, že Bennett by mohol chcieť zmenu prostredie, a tak som zavolal jeho agentovi Darrenovi Ferrisovi, ktorý povedal: Áno, je to pravda, bol by rád, ak by sa to zvážilo,“ poznamenal Friedman.

Flames podľa zámorského odborníka situáciu nekomentovali.

„Jedna vec, ktorú sa mi podarilo telefonátmi zistiť je, že sa neponáhľajú urobiť to,“ doplnil Friedman.

Bennett je vo svojej šiestej plne sezóne s Flames, ktorí ho draftovali v roku 2014 z celkového štvrtého miesta. Má 24 rokov a doteraz nenaplnil veľké očakávania a po siedmich zápasoch tejto sezóny má na konte len jednu asistenciu.

V nováčikovskej sezóne si vytvoril osobné maximá s 18 gólmi a 18 asistenciami, ale odvtedy nedokázal túto produktivitu vyrovnať. Po 371 dueloch kariéry má na konte 129 bodov (63+66).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Je tu play-off: Pekarčík pútal prihrávkami, Nemec gólmi. Gajan najhorší spomedzi SlovákovPozdvihol sa Mešár do nových výšin pred plnou sezónou v AHL? Má najviac bodov v celej lige! Sýkora si ukončil suchoty gólom, Regenda toto nezažil od februára + videoKto je na konci základnej časti top favoritom na Cenu Jacka Adamsa?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies