Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

5 tímov, ktoré by sa mali zaujímať o Vincea Dunna

Meno Vincea Dunna sa čoraz častejšie spája s odchodom zo St. Louis. Defenzívne sa v úvode sezóny trápil a dokonca skončil na tribúne. Blues už údajne preskúmavajú trh. Ktoré tímy by mali mať o neho záujem? To sa pokúsil odhadnúť Josh Wegman.

1. Ottawa Senators
Okrem Thomasa Chabota tímu chýba ofenzívny obranca s Dunnovym potenciálom. V hlavnom meste Kanady by mohol hrávať 18-20 minút na zápas a dostať priestor v druhej presilovkovej formácii. Tím je v prestavbe, a tak si by to mohlo stať za skúšku, ak by sa dokázal rozvinúť v obrancu do prvých dvoch párov.

2. Detroit Red Wings
Red Wings sú na podobnej lodi ako Senators. Sú v prestavbe a väčšina defenzívy je plná veteránov, keď ako jediní obrancovia s potenciálom sú Filip Hronek a Dennis Cholowski. Defenzíva Detroitu je na tom tak zle, že by Dunn mohol byť aj súčasťou prvého páru a prvej presilokovej formácie.

3. Los Angeles Kings
Hoci ju teraz sužujú zranenia, obrana Los Angeles je lepšia ako tá ottawská či detroitská. Platí to najmä o pravej strane. Vľavo by bol Dunn vítanou posilou bez toho, aby bral čas na ľade niekomu, kto patrí do dlhodobých plánov kalifornskej organizácie.

4. New York Rangers
Rangers sú ďaleko vpredu vo svojej prestavbe ako spomenuté tímy, ale ešte by potrebovali vylepšiť zadné rady. Opäť vidno diery najmä vľavo. Nováčik K’Andre Miller podáva slušné výkony, Ryan Lindgren má potenciál, no Jack Johnson a Brendan Smith nie sú pravdepodobne v budúcich plánoch tímu. Dunn by mohol do New Yorku zapasovať a zároveň by si ho Rangers stále mohli chrániť na expanznom drafte.

5. Winnipeg Jets
Tu už je pravdepodobnosť jeho získania nižšia, pretože by si tím vytvoril problémy aj s súvislosti s expanzným draftom – hrozila by buď jeho strata, alebo strata Dylana DeMela. Zároveň, musel by podstúpiť 14-dňovú karanténu, čo by pre tím, ktorý nie je v prestavbe, mohol vyť väčší problém, ako napríklad pre Ottawu. Jets však majú potrebu zlepšiť si obranu, a tak nemožno nič vylučovať.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies