Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Výmena nie je na spadnutie. Bennett dúfa, že si znovu zahrá už proti Oilers

Jozef Struhár  
06.02.2021

Útočník tímu Calgary Flames Sam Bennett bol vo štvrtok len zdravým náhradníkom, čo len pridalo na váhe špekuláciám o jeho možnom odchode z tímu. Darren Dreger z TSN však v piatok informoval, že žiadna výmena nie je na spadnutie.

„Určite to zvýrazňuje špekulácie o výmene, no mnohí nesprávne predpokladajú, že výmena musí byť na spadnutie, vzhľadom na to, že Bennett hral v ostatnom čase dobre a proti Winnipegu bol zdravým náhradníkom. No, momentálne nie je žiadna výmena Bennetta v príprave, hoci je tam teraz aj dobré množstvo záujmu tímov,“ poznamenal Dreger.

Bennet, ktorý zaznamenal v prvých deviatich zápasoch sezóny len jednu asistenciu, podľa slov svojho agenta Darrena Ferrisa požiadal Flames k výmenu. Tréner tímu Geoff Ward trval na tom, že jeho poslanie na tribúnu nebolo nariadené manažmentom a išlo jednoducho o trénerovo rozhodnutie. Calgary duel s Jets prehralo 1:4.

V sobotu čaká na „Plemene“ derby s Edmontonom a hoci si Bennett nie je istý, či v ňom nastúpi, bol by rád, ak by sa tak stalo.

Článok pokračuje pod reklamou

„Dúfam v to. Myslím si, že budem, ale v tomto bode to skutočne neviem povedať s istotou. Hádam, že sa to dozvieme zajtra,“ povedal Bennett, ktorého pobyt na tribúne prekvapil. „Nečakal som to. Prišiel som a bol som v taxi zostave, nekorčuľoval som s tímom, takže ma to prekvapilo. Dôvody nepoznám.“

Bennett sa v piatok prvýkrát vyjadril aj k žiadosti o výmenu. Neodhalil však dôvod, prečo by chcel Calgary opustiť.

„Čo sa stalo medzi mojím agentom a generálnym manažérom, to nech ostane medzi nimi. Nepotrebujem do toho tak veľmi špárať. Mojou prácou momentálne je, aby som hral hokej a robil si svoju prácu. Myslím si, že všetko ostatné nechám na nich a oni na niečo prídu,“ poznamenal.

„Samozrejme, že počujete všetky tie špekulácie a všetko, ale nerozmýšľam o tom, keď príde čas na hranie hokeja. Hneď ako je čas zápasu, hneď ako sa naň začnete pripravovať, všetky ostatné veci sa vyparia a už sa len staráte o to, čo môžete urobiť, aby ste pomohli tímu k výhre.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Patrick Kane čelil otázke, ktorá zaujíma mnohých: Zostane v Detroite? Crosby bude hovoriť s Penguins o predĺžení zmluvyTatar má za sebou rozpačitú sezónu a pred sebou zaujímavé leto Poznáme už kompletný rozpis prvého kola play-off Toto sú konečné šance tímov na zisk draftovej jednotky Očakávané je potvrdené: Víťazi Trofeje Mauricea Richarda a Arta Rossa sú už oficiálni NHL 24: Slafkovský sa zaradil medzi hráčov so zlepšeným celkovým hodnotením Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies