Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Chára a Ovečkin prepisovali dejiny, Pánik zažil ťažké narodeniny + video

V nedeľu boli v akcii dvaja Slováci – nebodovali a netešili sa z výhry. Videli sme hetriky – regulárny a Gordieho Howea, prvé góly i koniec bodovej série Panthers.


WSH - PHI 4:7

Laughton a navrátilci pomohli Flyers zdolať Capitals

Scott Laughton strelil hetrik, aby pomohol Philadelphii k výhre 7:4 nad Washingtonom. K ukončeniu krátkej dvojzápasovej série prehier pomohli aj dvaja navrátilci – Sean Couturier zaznamenal dva góly a asistenciu, Carter Hart urobil 33 zákrokov. Svoj 100. gól v NHL vsietil James van Riemsdyk, skóroval aj Robert Hagg a tri asistencie nazbieral Joel Farabee. V drese Capitals zažil debut brankár Craig Anderson, ktorý kryl šesť striel z ôsmich po tom, čo vystriedal Vítka Vaněčka. Ten inkasoval štyri góly zo 14 striel. Washington, ktorý prehral tretí zápas po sebe, mal dvoch štvorbodových hráčov - Alex Ovečkin zaznamenal dva góly a dve asistencie, Tom Wilson gól a tri asistencie. Zvyšný gól pridal Nicklas Backstrom, ktorý zaregistroval aj dve asistencie. Zdeno Chára vo svojom 1565. zápase kariéry, ktorým sa stal európskym rekordérom spomedzi obrancov, odohral 19 minút a 19 sekúnd. Nazbieral štyri trestné minúty za vysokú hokejku, ktorou nepríjemne zasiahol do hlavy Couturiera. Pridal aj dve strely a dva bodyčeky. Richard Pánik nazbieral až štyri mínusové body, pričom v deň 30. narodenín odohral len 9 a pol minúty. Okrem toho zaznamenal aj dve trestné minúty za sekanie a dve strely na bránu. Ovečkin dosiahol svoj 779. gól v kariére, aby prekonal Phila Esposita a posunul sa na šieste miesto historických štatistík.


Chárov faul:

Hviezdy duelu: 1. S. Laughton (PHI), 2. A. Ovečkin (WSH), 3. S. Couturier (PHI)

Článok pokračuje pod reklamou

FLA - DET 1:4

Florida prvýkrát nebodovala. Zdolal ju Detroit

Givani Smith strelil víťazný gól a pridal asistenciu, Thomas Greiss predviedol 36 zákrokov a Detroit zdolal Floridu 4:1, aby si ukončil sériu ôsmich prehier po sebe a doprial Panthers prvú bezbodovú prehru v ročníku. Do čierneho sa trafili aj Marc Staal a Robby Fabbri, do prázdnej brány Vladislav Namestnikov. Troy Stetcher zaznamenal dve asistencie a Smith dosiahol hetrik Gordieho Howea, keď sa v tretej tretine pobil s Aaronom Ekbladom. O jediný gól Floridy sa postaral Alex Wennberg. Chris Driedger inkasoval tri góly z 38 striel. Duel nedohral útočník Red Wings Luke Glendening.

Hviezdy duelu: 1. T. Greiss (DET), 2. G. Smith (DET), 3. A. Wennberg (FLA)

CBJ - CAR 5:6

Staal trojbodový pri výhre Hurricanes nad Blue Jackets

Jordan Staal zaznamenal gól a dve asistencie, aby pomohol Caroline k výhre 6:5 nad Columbusom, ktorý v zápase viedol o gól trikrát. Víťazný gól strelil Dougie Hamilton, ktorý si pripísal aj asistenciu. S rovnakou bilanciou 1+1 skončili aj Brett Pesce a Vincent Trocheck, ktorého gól nemal po správnosti platiť. Skórovali aj Warren Foegele a Brock McGinn, kým James Reimer urobil 17 zákrokov. Dvakrát ho prekonal Patrik Laine, raz Riley Nash, Max Domi a Nick Foligno, pre ktorého išlo o 200. gól v kariére. Joones Korpisalo urobil 20 zákrokov. Na oba góly Laineho prihrával Seth Jones.


Laine otvoril skóre zápasu:

Hviezdy duelu: 1. J. Staal (CAR), 2. D. Hamilton (CAR), 3. N. Foligno (CBJ)

DAL - CHI 1:2 PP

DeBrincat rozhodol o výhre nad Stars

Alex DeBrincat strelil svoj druhý gól v zápase v tretej minúte predĺženia, aby Chicago zdolalo Dallas 2:1. Po druhýkrát v kariére pritom zažil viacgólový výkon v dvoch zápasoch po sebe. Patrick Kane asistoval pri oboch góloch a Malcolm Subban urobil 30 zákrokov. Jediný gól Stars strelil Jason Robertson, pre ktorého išlo o prvý gól v kariére. Jake Oettinger kryl 33 striel, no Dallas prehral štvrtý zápas z posledných piatich po tom, čo začal ročník so štyrmi výhrami po sebe.


Hviezdy duelu: 1. A. DeBrincat (CHI), 2. M. Subban (CHI), 3. J. Oettinger (DAL)

VGK - LAK 4:3

Stephensen doviedol Vegas k výhre nad Kings

Chandler Stephenson strelil dva góly, vrátane víťazného v úvode tretej tretiny, aby si Vegas víťazstvom 4:3 nad Los Angeles zlepšilo bilanciu na 7-1-1. Reilly Smith a Zach Whitecloud vyrovnávali stav na 1:1 a 2:2 predtým, ako Stephenson poslal Golden Knights prvýkrát do vedenia. Pre Whiteclouda išlo o tretí gól v NHL, ale prvý v základnej časti. Robin Lehner pomohol k výhre 29 zákrokmi a od druhej tretiny ho trápilo rameno. Rovnaký počet ich urobil Calvin Petersen, z ktorého spoluhráčov skórovali Anže Kopitar, Adrian Kempe a Jaret Anderson-Dolan, pre ktorého to bol prvý gól v NHL. Kings prehrali štvrtý zápas po sebe.


Hviezdy duelu: 1. Ch. Stephenson, 2. Z. Whitecloud, 3. R. Smith (všetci VGK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (WSH) 19:19 0 0 0 0 4 2 2
R. Pánik (WSH) 09:30 0 0 0 -4 2 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies