Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Pomstiteľ Černák sa tešil z výhry. Oilers vyhrali aj bez bodov McDavida a Draisaitla

Po odklade zápasu Capitals sme v utorok videli v akcii len jedného Slováka. Jeho tímu sa podarilo natiahnuť víťaznú sériu. Edmonton po dlhom čase vyhral aj bez bodov McDavida a Draisaitla.

NSH - TBL 1:6

Tampa si predĺžila víťaznú sériu na šesť zápasov

Tampa Bay síce prehrávala už v piatej minúte po góle Rocca Grimaldiho, ale nakoniec porazila Nashville 6:1. Andrej Vasilevskij kryl 32 striel a k predĺženiu víťaznej série na šesť zápasov pomohol aj kapitán Steven Stamkos, ktorý strelil dva góly a pridal asistenciu. Nebol jediným trojbodovým hráčom – Michail Sergačov a Brayden Point nazbierali po tri asistencie. Dva góly strelil Mathieu Joseph, ktorý tak oslávil svoje 24. narodeniny. Pred ním skórovali dvakrát v deň narodenín len traja hráči Lightning – Sean Bergenheim, Mattias Ritola a Point. Zvyšné góly pridali Yanni Gourde a dvojbodový Ondřej Palát. Všetkých šesť gólov inkasoval Juuse Saros, ktorý pri tretej prehre svojho tímu v sérii čelil 30 strelám. Raz ho ohrozil aj Erik Černák. Slovenský obranca odohral 20 minút a 45 sekúnd ako tretí najvyťažovanejší hráč tímu. Prezentoval sa dvoma blokmi a dve minúty strávil na trestnej lavici za tvrdosť, keď ako správny spoluhráč išiel pomstiť zákrok Michaela McCarrona na Barclaya Goodrowa.

Hviezdy duelu: 1. M. Sergačov, 2. S. Stamkos, 3. A. Vasilevskij (všetci TBL)

DAL - CHI 1:2 PP

Suter rozhodol v predĺžení o výhre nad Stars

Dallas odohral ďalší zápas bez Andreja Sekeru, ktorý sa dostáva do formy po chorobe, a po góle Roopeho Hintza viedlo. Potom mu bol neuznaný gól Jamieho Benna a nakoniec prehral tretí zápas po sebe, keď sa Chicagu podarilo stav otočiť a po peknom góle nováčika Piusa Sutera z tretej minúty predĺženia vyhralo 2:1. Stav vyrovnal niekdajší hráč Stars, Mattias Janmark. Kevin Lankinen pomohol k tretej výhre v sérii 34 zákrokmi. Jake Oettinger ich urobil 27. Opäť ukázal, že má potenciál byť veľmi dobrým brankárom v NHL a aj napriek prehre bol ocenený postom prvej hviezdy zápasu.

Článok pokračuje pod reklamou

Víťazný gól Piusa Sutera:

Hviezdy duelu: 1. J. Oettinger (DAL), 2. K. Lankinen (CHI), 3. P. Suter (CHI)

FLA - DET 2:1

Hörnqvist rozhodol o výhre nad Red Wings

Patric Hörnqvist zaznamenal asistenciu a potom s prispením šťastie strelil počas presilovky rozhodujúci gól, aby Florida zdolala Detroit 2:1. Alex Wennberg strelil vyrovnávajúci gól, Sergej Bobrovskij zneškodnil 31 striel a Jonathan Huberdeau nazbieral dve asistencie pri deviatom z desiatich zápasov, v ktorých Panthers dokázali bodovať (7-1-2). Bobrovksij si zlepšil bilanciu na 4-0-1, aby zaregistroval druhú najdlhšiu bodovú sériu od začiatku sezóny v klubovej histórii. John Vanbiesbrouck v ročníku 1996/97 získal bod v prvých deviatich zápasoch (6-0-3). Skóre stretnutia otvoril Filip Zadina, zatiaľ čo Thomas Greiss kryl 20 striel. Red Wings prestrieľali v tretej tretine svojho súpera 13:3, ale nakoniec prehrali deviaty z posledných desiatich zápasov.

Hviezdy duelu: 1. P. Hörnqvist, 2. S. Bobrovskij, 3. A. Ekblad (všetci FLA)

OTT - EDM 2:3

Koskinen a obrancovia doviedli Oilers k výhre nad Senators

Traja obrancovia skórovali a Mikko Koskinen eliminoval 40 striel, aby Edmonton zdolal Ottawu 3:2. Darnell Nurse strelil už svoj piaty gól v sezóne, čím si vyrovnal vlaňajší zápis zo 71 zápasov. Vyrovnával na 1:1 a začal sériu troch gólov Oilers, v ktorej pokračovali Evan Boichard a Tyson Barrien. Jujhair Khaira zaznamenal dve asistencie. Connor McDavid a Leon Draisaitl prišli o 10-zápasové bodové série. Edmonton vyhral bez bodu jedného alebo druhého po prvýkrát od roku 28. novembra 2017. Jevgenij Dadonov a Connor Brown vsietili góly Ottawy, ktorá prehrala 12 z posledných 13 stretnutí. Matt Murray zaznamenal asistenciu a urobil deväť zákrokov po tom, čo vystriedal Marcusa Högberga. Ten inkasoval tri góly z 13 striel.

Hviezdy duelu: 1. M. Koskinen (EDM), 2. J. Khaira (EDM), 3. J. Dadonov (OTT)

CGY - WPG 3:2

Lindholm rozhodol o výhre Flames, za Jets debutoval Dubois

Elias Lindhom využil presilovku v 59. minúte, aby prelomil nerozhodný stav a rozhodol o výhre Calgary 3:2 nad Winnipegom, v drese ktorého debutoval Pierre-Luc Dubois. Andrew Mangiapane a Byron Froese sa tiež presadili strelecky a Jacob Markström predviedol 25 zákrokov. Recept na neho našiel len Nikolaj Ehlers, ktorý ho prekonal dvakrát. Andrew Copp asistoval pri oboch góloch a Connor Hellebuyck kryl 26 striel. Dubois odohral 13 minút a 10 sekúnd so ziskom mínusového bodu.

Hviezdy duelu: 1. E. Lindholm, 2. M. Backlund, 3. B. Froese (všetci CGY)

VGK - ANA 5:4

Whitecloud rozhodol o výhre Knights nad Ducks

Anaheim strelil tri góly po sebe v tretej tretine, aby zmazal stratu 1:4. Potom však prišla chvíľa Zacha Whiteclouda, ktorý necelé štyri minúty pred koncom rozhodol o výhre Vegas 5:4, ktorá bola pre tím z Nevady tretia v sérii a ôsma z doterajších desiatich duelov sezóny (8-1-1). Chandler Stephenson, Jonathan Marchessault a Alex Tuch vypracovali vedenie 3:0, Nicolas Roy neskôr obnovoval trojgólový náskok. Cody Glass nazbieral dve asistencie, Mark Stone jednu, aby sa stal šiestym hráčom z draftu 2010 so 400 bodmi v NHL a prvým, ktorý nebol vtedy draftovaný v prvom kole. Marc-Andre Fleury urobil 19 zákrokov. Prekonali ho Isac Lundestrom, Troy Terry, Adam Henrique a Ryan Getzlaf. Ryan Miller opustil duel s 26 zákrokmi.


Efektný zákrok Ryana Millera:

Hviezdy duelu: 1. Z. Whitecloud, 2. C. Glass, 3. Ch. Stephenson (všetci VGK)

LAK - SJS 3:4 SN

Couture rozhodol o vydretej výhre nad Kings

Logan Couture najskôr zvyšoval vedenie Sharks na 2:0, aby si predĺžil gólovú sériu na tri zápasy. Následne prihrával na gól Evandera Kanea, ktorý 45 sekúnd pred koncom tretej tretiny vynútil predĺženie. Nakoniec rozhodovali nájazdy, v ktorých ako jediný uspel práve Couture. Sharks vyhrali 4:3 aj vďaka gólu Tima Meiera a 24 zákrokom Martina Jonesa. 1734. zápas Patricka Marleaua v NHL, ktorým sa osamostatnil na treťom mieste historického poradia, tak nakoniec dopadol dobre. Kings sa však troma gólmi po sebe podarilo otočiť jeho stav, keď Anže Kopitar strelil jeden gól a trojbodový Dustin Brown dva. Brown už Sharks strelil 23 gólov, čím vyrovnal zápis Luca Robitaillea. Kopitar ich má na konte o jeden menej. Cal Petersen kryl až 37 striel, ale piatej prehre svojho tímu v sérii nezabránil. Drew Doughty navyše zápas opustil so zranením, keď ho do ruky trafila strela Brenta Burnsa.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. D. Brown, 2. A. Iafallo, 3. C. Petersen (všetci LAK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 20:45 0 0 0 0 2 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies