Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Rask urobil skvelý zákrok i nevídanú chybu. Poplietol si stav zápasu + video

Brankár Tuukka Rask sa stal druhou hviezdou zápasu, v ktorom s 33 zákrokmi doviedol Boston k výhre 3:2 nad Rangers. Zažil aj dva momenty, ktoré stoja za pozornosť. Jeden pozitívny a jeden rozpačitý.

V strede druhej tretiny fínsky gólman vytiahol dôležitý zákrok za stavu 0:1, keď svojou lapačkou okradol o gól Miku Zibanejada. Ak by newyorský tím viedol o dva góly, všetko nakoniec mohlo dopadnúť inak.

Fanúšikom Bruins sa určite horšie pozeralo na moment zo záveru zápasu, keď sa Rask z ničoho nič rozhodol opustiť bránku a zamieril na striedačku. Tam sa hneď spustila panická reakcia a spoluhráči ho gestami a kričaním posielali naspäť. Prečo? Stav bol totiž vyrovnaný 2:2. Našťastie, Boston mal puk pevne v moci a Fín sa stihol vrátiť do brány.

Článok pokračuje pod reklamou

„Musel som veľmi rýchlo niečo povedať Jarovi (Halákovi)... (smiech) Úprimne, myslel som si, že prehrávame 1:2,“ vysvetlil Rask, ktorý si aj po nevídanej chybe zachoval chladnú hlavu. „Vôbec som nepanikáril. V skutočnosti som sa viac na tom smial. Toto je zábavný priemysel. Dúfajme, že aj fanúšikovia sa na tom zasmiali.“

Bruins nakoniec dokázali zápas vyhrať, keď Brad Marchand skóroval v úvodnej minúte nadstaveného času. A práve on očakáva, že niektorí fanúšikovia dajú Raskovi chybu pocítiť. Verí však, že mnohí zohľadnia aj jeho veľmi dobrý výkon z duelu.

„Určite bude za to trochu kritizovaný. Dnes večer však predviedol veľa veľkých zákrokov, takže mu je odpustené,“ poznamenal Marchand.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies