Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Halák zažiaril: Len osem brankárov Bruins od roku 1944 dokázalo to isté

V piatok sa v kanadsko-americkej NHL odohrali len dva zápasy, ale jeden bol pre slovenských fanúšikov atraktívny – v bráne sa totiž opäť ukázal Jaroslav Halák. A darilo sa mu.

NYR - BOS 0:1

Halák doviedol Bruins k futbalovej výhre nad Rangers

Jaroslav Halák dostal v piatok prednosť v bráne a bolo to dobré rozhodnutie. Zneškodnil totiž všetkých 21 striel a 10 v prvej tretine, aby v tesnom zápase pomohol Bostonu natiahnuť bodovú sériu na desať zápasov a víťaznú sériu na päť stretnutí triumfom 1:0 nad Rangers. Bruins vyhrali všetkých päť zápasov po sebe u súperov, a tak ich už len jedna takáto výhra delí od klubového rekordu. Pre Haláka išlo o prvé čisté konto v sezóne, pričom ako deviaty brankár Bruins v modernej ére od ročníka 1943/44) vynuloval Rangers na ich ľade. Naposledy to v roku 2008 dokázal Alex Auld. Jediný gól zápasu strelil Nick Rotchie v druhej tretine. Igor Šesťorkin inak kryl 29 striel. New York neskóroval v druhom z posledných troch zápasov. Hral bez Artemija Panarina, ktorého v druhom útoku nahradil Alexis Lafreniere, ktorý v prvých 12 zápasoch kariére zaznamenal len jeden bod za gól. Panarina sužuje zranenie v dolnej časti tela, ktoré sa monitoruje denne.


Halák pohotovo zabránil Lafreniereovi v skórovaní:

Hviezdy duelu: 1. J. Halák (BOS), 2. D. Krejčí (BOS), 3. I. Šesťorkin (NYR)

Článok pokračuje pod reklamou

ARI - STL 1:4

Faulk doviedol Blues k výhre nad Coyotes

Obranca Justin Faulk zaznamenal dva góly, vrátane víťazného, a asistenciu, aby doviedol St. Louis k výhre 4:1 nad Arizonou. V tejto sezóne už strelil päť gólov a len jeden mu chýba k najlepším strelcom spomedzi obrancov (Jeff Petry a Darnell Nurse). Do čierneho sa trafil ešte dvojbodový Brayden Schenn a do prázdnej brány Ivan Barbašov. Jordan Binnington predviedol 24 zákrokov a ako jediný ho prekonal Johan Larsson, ktorý strelil svoj prvý gól v drese Coyotes. Darcy Kuemper opustil duel s 23 zákrokmi. Tímy sa stretli v piatom vzájomnom zápase po sebe a Blues predošlé tri prehrali. Séria vzájomných duelov bude pokračovať v sobotu a v pondelok. Oba tímy by mohli byť v sobotu oslabené. Duel nedohrali obranca Coyotes Niklas Hjalmarsson a útočník Blues Oskar Sundqvist.

Faulkov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Faulk (STL), 2. J. Larsson (ARI), 3. J. Binnington (STL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 21/21 (100,0%) - - - - - - -



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies