Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

V akcii dvaja Slováci, Tatar nedostal dôveru. Laine skóroval aj sa pobil

V sobotu sa v NHL odohralo desať zápasov a namiesto troch Slovákov sme v akcii videli len dvoch. Tomáš Tatar bol totiž zdravým náhradníkom. Obrancovia nebodovali.


FLA - TBL 1:6

Floridské derby jasne v prospech Lightning

Tampa Bay aj bez Stevena Stamkosa a Anthonyho Cirelliho porazila Floridu 6:1, aby vyhrala šiesty zápas z posledných ôsmich a stala sa šampiónom, ktorý v sezóne po titule získal 10. výhru najrýchlejšie v sezóne – potrebovala na to len 13 zápasov. Tyler Johnson strelil dva góly, po jednom pridali Ondřej palát, Alexander Volkov, Barclay Goodrow a Mathieu Joseph, ktorý si s piatym gólom v ročníku prekonal zápis s vlaňajška, kedy odohral 37 duelov. Joseph a Palát pridali aj po asistencii, Andrej Vasilevskij zneškodnil 33 striel. Ako jediný ho v tretej tretine prekonal Frank Vatrano. Sergej Bobrovskij inkasoval šesť gólov z 28 striel. Zneškodnil však dve z hokejky Erika Černáka. Slovenský obranca zaznamenal plusový bod a bodyček počas 20 minút a 30 sekúnd strávených v akcii. Až štyri minúty a 41 sekúnd odohral v oslabeniach.

Hviezdy duelu: 1. T. Johnson, 2. A. Vasilevskij, 3. O. Palát (všetci TBL)

DAL - CAR 3:4 SN

Trocheckov nájazd rozhodol o ďalšej výhre nad Stars

Vincent Trocheck uspel v samostatných nájazdoch ako jediný, aby rozhodol o výhre Caroliny 4:3 nad Dallasom, ktorý Hurricanes porazili vo všetkých štyroch doterajších stretnutiach. Jordan Martinook, teuvo teräväinen a Jordan Staal skórovali, zatiaľ čo Alex Nedeljkovic predviedol 26 zákrokov. Joe Pavelski strelil svoj siedmy presilovkový gól v sezóne (najviac v NHL), aby 40 sekúnd pred koncom tretej tretiny zaistil Stars aspoň bod. Texaský tím však prehral piaty zápas po sebe. Skórovali aj Jason Dickinson a Jason Robertson, Jake Oettinger urobil 18 zákrokov. Slovenský obranca Andrej Sekera odohral 17 minút, z toho tri a pol minúty v oslabeniach. Prezentoval sa dvoma strelami na bránu.

Článok pokračuje pod reklamou

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. A. Nedeljkovic (CAR), 2. J. Pavelski (DAL), 3. J. Staal (CAR)

TOR - MTL 1:2

Canadiens ukončili Torontu víťaznú sériu bez Tatara v zostave

Tyler Toffoli a Brendan Gallagher skórovali i asistovali v tretej tretine, aby otočili stav a rozhodli o výhre Montrealu 2:1 nad Torontom, pri ktorej nebol Tomáš Tatar. Toho tréner Claude Julien posadil na tribúnu. Toffoli sa stal štvrtým hráčom za posledných 35 rokov, ktorí strelil 10 gólov vo svojich prvých 15 zápasoch v drese Canadiens. Carey Price čelil 22 strelám, z ktorých ho prekonal len Mitchell Marner. Asistoval mu Auston Matthews, ktorý bodoval v deviatich zápasoch tímu po sebe a dvanástich, ktoré odohral. Frederik Andersen kryl 23 striel. Maple Leafs prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu.

Hviezdy duelu: 1. B. Gallagher (MTL), 2. T. Toffoli (MTL), 3. M. Marner (TOR)

NYI - BOS 4:2

Lamoriellova 1300. výhra: Islanders ukončili sériu Bruins

Jean-Gabriel Pageau skóroval dvakrát a Islanders ukončili Bostonu desaťzápasovú bodovú a päťzápasovú víťaznú sériu triumfom 4:2. Víťazný gól strelil Mathew Barzal, ktorý tak bodoval už v ôsmom zápase po sebe. Dlhšiu sériu ešte neťahal. Jordan Eberle sa tiež trafil do čierneho a Semion Varlamov urobil 28 zákrokov, aby Islanders bodovali v šiestom zápase po sebe (3-0-3). Ich generálny manažér Lou Lamoriello oslávil svoju 1300. výhru v NHL – pred ním to dokázali len David Poile (1421) a Glen Sather (1319). Brad Marchand a Patrice Bergeron zaznamenali po góle a asistencii, David Pastrňák dve asistencie. Bergeron zažil svoj 208. viacbodový duel v kariére – v klubovej histórii ich viac zažili už len piati hráči. Tuukka Rask opustil duel s 38 zákrokmi. Bruins sa zranil obranca Jakub Zbořil.

Hviezdy duelu: 1. J. Pageau, 2. J. Eberle, 3. L. Komarov (všetci NYI)

CHI - CBJ 3:2 PP

DeBrincat rozhodol o výhre nad Columbusom, Laine s gólom i bitkou

Alex DeBrincat skóroval 35 sekúnd od začiatku predĺženia, aby so svojím druhým gólom v nadstavenom čase v sezóne rozhodol o výhre Chicaga 3:2 nad Columbusom. DeBrincat strelil svoj šiesty gól v posledných piatich dueloch. Okrem neho pomohli gólmi k štvrtej výhre z posledných piatich zápasov aj Nicolas Beaudin a Carl Söderberg. Patrick Kane zaznamenal dve asistencie, aby bodoval v domácom prostredí už v ôsmom zápase od štartu sezóny po sebe. Kevin Lankinen urobil 29 zákrokov, Joonas Korpisalo o jeden menej. Blue Jackets dvakrát viedli, keď svoj štvrtý gól od výmeny dosiahol Patrik Laine a pridal sa k nemu aj dvojbodový Cam Atkinson. Asistenciu si pripísal aj Zach Werenski, ktorý sa vrátil do akcie. Duel okorenila bitka Laineho s Brandonom Hagelom.


Rozhodujúci gól DeBrincata:

Hviezdy duelu: 1. A. DeBrincat (CHI), 2. C. Atkinson (CBJ), 3. K. Lankinen (CHI)

SJS - VGK 1:3

Sharks nepomohol návrat domov, Stone rozhodol o výhre Knights

Mark Stone strelil svoj tretí víťazný gól v sezóne (viac ich strelil len Auston Matthews z Toronta), aby Vegas zdolalo San Jose 3:1 a pripísalo si štvrtú výhru z posledných piatich duelov. Jonathan Marchessault a Chandler Stephenson tiež skórovali a Marc-Andre Fleury predviedol 24 zákrokov. Ako jediný na neho našiel recept Tomáš Hertl. Martin Jones urobil 23 zákrokov. Sharks odohrali svoj prvý zápas v San Jose po 12 dueloch a 5 týždňoch vonku. Zápas nedohrali domáci obrancovia Radim Šimek a Erik Karlsson.

Hviezdy duelu: 1. C. Stephenson (VGK), 2. T. Hertl (SJS), 3. B. Burns (SJS)

NSH - DET 2:4

Glendening a Bernier doviedli Wings k výhre nad Predators

Luke Glendening zaznamenal gól a dve asistencie pri návrate do zostavy, aby pomohol Detroitu zdolať Nashville pomerom 4:2. Red Wings vyhrali len svoj druhý zápas z posledných 12 aj vďaka 21 zákrokom Jonathana Berniera, ktorý vynechal sedem zápasov pre zranenie. Z gólov sa tešili aj Robby Fabbri, Adam Erne a Anthony Mantha. Pekka Rinne inkasoval tri góly z 24 striel a Juuse Saros následne kryl päť striel zo šiestich. Filip Forsberg a Rocco Grimaldi strelili góly Predators, ktorí prehrali štvrtý zápas z piatich.

Skvelý zákrok Berniera:

Hviezdy duelu: 1. R. Fabbri, 2. L. Glendening, 3. D. Larkin (všetci DET)

WPG - OTT 1:2

Tkachuk neskorým gólom ukončil sériu prehier Senators

Brady Tkachuk strelil rozhodujúci gól len deväť sekúnd pred koncom tretej tretiny, aby Ottawa zdolala Winnipeg hrajúci bez zraneného Pierrea-Luca Duboisa tesne 2:1. K ukončeniu štvorzápasovej série prehier pomohol gólom aj Jevgenij Dadonov a 30 zákrokmi Marcus Högberg. Toho prekonal Mark Scheifele, ktorý poslal Jets do vedenia. Connor Hellebuyck urobil 27 zákrokov.

Tkachukovo šťastné usmernenie puku:

Hviezdy duelu: 1. B. Tkachuk (OTT), 2. C. Hellebuyck (WPG), 3. J. Dadonov (OTT)

VAN - CGY 3:1

Canucks si ukončili sériu prehier, ukončili aj víťaznú šnúru Flames

Tyler Myers strelil víťazný gól v tretej tretine a Vancouver si ukončil šesťzápasovú sériu prehier víťazstvom 3:1 nad Calgary. Quinn Hughes sa tiež trafil do čierneho, Brandon Sutter do prázdnej brány. Thatcher Demko čelil len 19 strelám, z ktorých ho prekonal Sam Bennett. Flames prišli o trojzápasovú víťaznú sériu aj napriek výbornému výkonu Jacoba Markströma, ktorý zneškodnil 43 zo 45 striel bývalého tímu. Duel nedohral jeho súčasný spoluhráč Mikael Backlund.

Hviezdy duelu: 1. Q. Hughes (VAN), 2. J. Markstrom (CGY), 3. B. Boeser (VAN)

ARI - STL 4:5 PP

Hoffman rozhodol v predĺžení o výhre nad Coyotes

Mike Hoffman skóroval v druhej minúte nadstaveného času po tom, čo prihrával Jordanovi Kyrouovi na vyrovnávajúci gól v tretej tretine a St. Louis vďaka tomu zdolalo Arizonu 5:4. Kyle Clifford, Zach Sanford, Ivan Barbašov tiež skórovali, Ville Husso predviedol 32 zákrokov. Conor Garland ho prekonal už po 21 sekundách hry, aby strelil druhý najrýchlejší gól tímu od príchodu do Arizony (rekord drží Martin Hanzal s 15 sekundami). Gólovo na neho nadviazali aj Barrett Hayton, Nick Schmaltz a Dryden Hunt. Antti Raanta opustil duel s 30 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. M. Hoffman (STL), 2. C. Garland (ARI), 3. I. Barbašov (STL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Sekera (DAL) 16:57 0 0 0 0 0 2 0
E. Černák (TBL) 20:30 0 0 0 +1 0 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár znepokojuje, expert vyzýva fanúšikov: Urobíte najlepšie, ak na toto zabudneteCelebrini vytvoril nový rekord! Aké šance majú tímy NHL na jeho zisk? Príde ruský brankár, ktorý musel slúžiť v armáde, konečne do NHL? Slafkovský varuje: Len sa zahrievam! Aj ja chcem dosiahnuť túto métu V hre o post nového trénera Senators sú aj veľké mená Dvorský začal play-off zostra: Dva góly a víťazstvo! Bodoval aj ďalší Slovák + video Vzácnosť: Binnington bol produktívnejší ako autor víťazného gólu + videoJeden obranca sa Torontu zranil, ďalší sa vrátil. Ako je na tom hviezda?Obranca Buffala dostal maximálnu možnú pokutu + videoKraken podpísali zmluvu s nádejným obrancom Slafkovský len tretím Európanom histórie s takouto sériou, ďalšie tímy sú v play-offVideo: Bitky z 28. marca 2024 (4) Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies