Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Foligno má pocit viny ako prvý pozitívny hráč Wild

Útočník Marcus Foligno, ktorý bol prvým hráčom tímu Minnesota Wild s pozitívnym testom na Covid-19, tvrdí, že si nemôže pomôcť, ale cíti zodpovednosť za to, ako sa nákaza rozšírila po tíme a následne to spôsobilo dlhú prestávku v hraní.

„Cítil som sa skutočne vinne. Je to, akoby som to sem ja priniesol. Nikdy nechcete byť prvý alebo to ani vo všeobecnosti nechcete dostať,“ priznal Foligno pre The Athletic.

„Sú to pocity viny, čo je divné, pretože by ste vinu nemali pociťovať. Ale takto to jednoducho je a keď ste prvý, každý najskôr vidí vaše meno a potom nasleduje domino efekt po celom tíme.“

Foligno hral naposledy 30. januára proti Coloradu predtým, ako skončil na covidovej listine. Wild odohrali ďalšie dva zápasy predtým, ako museli uzavrieť svoje zariadenia. Nákaza sa dotkla 14 hráčov a liga musela tímu odložiť šesť duelov.

Foligno, ktorý mal v prvých deviatich dueloch svojej 10. sezóny v NHL na konte tri body, si myslí, že vírus chytil, keď jeho tím hral proti Los Angeles Kings. Po zápase boli na covidovú listinu pridaní hráči súpera, Andreas Athanasiou a Blake Lizotte.

„Myslím si, že je zavedených veľa protokolov, pre ktoré sa cítime bezpečne. Je to však neodvrátiteľné. Je ťažké povedať, ako môžete túto vec zastaviť. Jedna vec je, že to musíte zastaviť. Musíte dať bokom tím, poslať ho do karantény a znovu ich púšťať do hry, keď je znova všetko bezpečné,“ skonštatoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies