Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Ako dlho bude absentovať Dubois? To by rád vedel aj tréner

Hlavný tréner tímu Winnipeg Jets, Paul Maurice, si nie je istý tým, ako dlho bude chýbať útočník Pierre-Luc Dubois, ktorého klub nedávno získať z Columbusu za Patrika Laineho a Jacka Roslovica.

Dvadsaťdvaročný Kanaďan stihol v drese nového tímu odohrať len dva zápasy, v ktorých nebodoval. Pre zranenie dolnej časti tela nehral v sobotnom zápase proti Ottawe a nebude hrať ani v pondelok proti Edmontonu. S tímom však odcestoval na štvorzápasový výjazd.

„Poviem vám presne, čo sa stalo. Zápas skončil a išiel na menšiu liečebnú procedúru, nebolo to pre zranenie, cítil sa normálne. Halu opustil s dobrými pocitmi. Na ďalší deň sa vrátil, vyšiel na ľad a niečo nebolo v poriadku. Dúfali sme, že sa to uvoľní. Voláme to mechanizmus zranenia,“ povedal Maurice.

„Nebola tam nevyhnutne udalosť, po ktorej by prišiel na striedačku s bolesťou. Jednoducho niečo nebolo v poriadku. Keď vyšiel na ľad, pozreli sme sa na to a mali sme menší problém. Nevieme presne, ako dlho to bude trvať. Mohlo by to byť pár dní, no mohlo by to byť aj o niekoľko dní viac.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies