Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Brossoit vychytal nulu, Smith si udržal neporaziteľnosť. Hrozný výkon Detroitu

V piatok sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy bez slovenskej účasti.

CAR - CHI 5:3

Hurricanes bodovali v piatom zápase po sebe

Nino Niederreiter zaznamenal dva góly a asistenciu, aby pomohol Carolina k výhre 5:3 nad Chicagom. Po zápase má na konte už 9 gólov – najviac z tímu. Gólovú radosť mali aj Vincent Trocheck, Martin Nečas a Jaccob Slavin, ktorý pečatil výhru gólom do prázdnej brány. Nečas a Slavin pridali aj po asistencii, dve ich nazbieral Teuvo Teräväinen. Carolina si zlepšila bilanciu na 11-3-1 aj vďaka 26 zákrokmi Jamesa Reimera. Hurricanes len v jednej sezóne mali viac výhier po 15 zápasoch – v ročníku 2005/06 ich vyhrali 12. Blackhawks prehrávali 0:2, keď sa presadili Patrick Kane a Ian Mitchell. Tretí gól Chicaga pridal Carl Söderberg. Kane, ktorého delia len 3 góly od 400-gólovej méty, pridal aj dve asistencie. Kevin Lankinen opustil duel s 33 zákrokmi. Kým Carolina vyhrala štvrtý zápas z posledných piatich, tím z „veterného mesta“ prišiel o trojzápasovú sériu prehier. „Dnes sme odohrali skvelý zápas. Myslím si, že sme pokojne mohli dať aj 10 gólov. Oni majú veľmi dynamický tím, ktorý z ničoho nič vie udrieť. James musel urobiť aj niekoľko veľkých zákrokov, “ povedal tréner Hurricanes Rod Brind’Amour.

Kane sa vyznamenal efektným zakončením:

Hviezdy duelu: 1. N. Niederreiter, 2. M. Nečas , 3. J. Slavin (všetci CAR)

Článok pokračuje pod reklamou

DET - FLA 2:7

Panthers prešli cez Detroit ako nôž maslom

Florida si vyrovnala klubový rekord so štyrmi gólmi v prvej tretine zápasu základnej časti, aby porazila Detroit nakoniec pomerom 7:2. Minimálne šesť gólov strelila po druhýkrát v tejto sezóne. K predĺženiu víťaznej série na tri zápasy pomohol dvoma gólmi Patric Hörnqvist, gól a dve asistencie si pripísal Aleksander Barkov. Z gólov sa tešili aj Anthony Duclair, Aaron Ekblad, Juho Lammikko a MacKenzie Weegar, kým Keith Yandle nazbieral tri asistencie. Jonathan Huberdeau si pripísal dve asistencie, aby sa stal po Chrisovi Grattonovi druhým hráčom organizácie, ktorý bol viacbodový v štyroch zápasoch u súperov po sebe. Chris Driedger čelil 32 strelám, z ktorých ho prekonali Bobby Ryan a Valtteri Filppula. Dve asistencie si pripísal Robby Fabbri. Thomas Greiss inkasoval štyri góly z 13 striel a od druhej tretiny sledoval duel ako divák. Jonathan Bernier následne inkasoval tri góly z 26 striel. Red Wings prehrali tretí zápas po sebe. „V prvej tretine sme boli jasne lepší a boli sme za to odmenení. Keď hráme tým správnym spôsobom, sme dobrí ako ktokoľvek, a momentálne to aj ukazujeme,“ povedal po zápase Hörnqvist. „Boli sme hrozní,“ zhodnotil duel tréner Detroitu Jeff Blashill, ktorého zverenci nevyužili presilovku už v 11 zápasoch po sebe – niečo také zažili Red Wings naposledy v ročníku 1950/51.

Hviezdy duelu: 1. A. Barkov, 2. K. Yandle, 3. P. Hönqvist (všetci FLA)

CGY - EDM 1:2

Smith zostáva neporazený, Oilers zdolali Flames

Mike Smith si aj vo svojom štvrtom zápase v tejto sezóne pripísal štvrtú výhru, keď s 20 zákrokmi doviedol Edmonton k triumfu 2:1 nad Calgary. Edmonton vyhral štvrtý zápas vonku po sebe a dostal sa pred Montreal na druhú miesto Severnej divízie aj vďaka gólom Jesseho Puljujärviho a Gaetana Haasa. Asistenciu si pripísal Tyson Barrie, ktorý je s 15 bodmi druhým najproduktívnejším obrancom NHL. Jediný gól Flames strelil Rasmus Andersson, ktorý znižoval na 1:2. David Rittich predviedol 23 zákrokov a „Plamene“ aj napriek dobrému výkonu prehrali tretí zápas z posledných štyroch. „Určite toho v nás máme ešte viac. Toto bol krok správnym smerom, ale stále vieme byť lepší,“ povedal ich tréner Geoff Ward, ktorý v tretej tretine posadil Sama Bennetta na lavičku. Dve najväčšie hviezdy na ľade, Connor McDavid a Leon Draisaitl, nebodovali.

Draisaitl spálil jasnú tutovku:

Hviezdy duelu: 1. D. Rittich (CGY), 2. A. Larsson (EDM), 3. R. Andersson (CGY)

VAN - WPG 0:2

Brossoit a Scheifele rozhodli o výhre nad Canucks

Mark Scheifele predĺžil svoju bodovú sériu už na deväť zápasov, keď z úniku skóroval už v ôsmej minúte zápasu, aby bol nakoniec autorom víťazného gólu. Laurent Brossoit totiž eliminoval všetkých 29 striel, aby so svojím druhým čistým kontom kariéry doviedol Winnipeg k triumfu 2:0 nad Vancouverom. Bola to jeho prvá nula od 22. decembra 2018, keď ešte chytával za Edmonton. Poistku do prázdnej brány pridal Mason Appleton. Dobrý výkon v bráne podal aj Thatcher Demko, ktorý kryl 29 z 30 striel.

Nervózny záver zápasu:

Hviezdy duelu: 1. L. Brossoit (WPG), 2. T. Demko (VAN), 3. M. Scheifele (WPG)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies