Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Boudreau chce byť prvým trénerom Seattlu

Skúsený kormidelník Bruce Boudreau má záujem stať sa historicky prvým hlavným trénerom tímu Seattle Kraken, ktorý začne pôsobiť v NHL už od budúcej sezóny.

„Bolo by skvelé začať s tímom, ktorý začína od nuly a byť niečoho staviteľom. Myslím si, že to je tá skutočne vzrušujúca vec,“ povedal niekdajší tréner Capitals, Ducks a Wild pre The Athletic.

„Aj keď som pôsobil v nižších ligách, mal som šancu začať s tímami v novej lige v Muskegona a v Mississippi. Bolo to v staršej lige a rovnakú šancu som dostal s novými organizáciami v Manchesteri a New Hampshire. V každom z nich to bola zábava a bolo to vzrušujúce pre ľudí v oblasti. Je to pre vás vzrušujúce, pretože ide o niečo úplne nové.“

Šesťdesiatšesťročný rodák z Toronta neodmietne príležitosť viesť tím pre jeho polohu a verí, že Kraken budú v pozícii, aby vyhrávali už od svojho vstupu do súťaže.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nie je to akoby ste tu sedeli a hovorili: Chcem alebo nechcem túto prácu, lebo je na západnom pobreží. Ak mi niekto ponúkne prácu, je to úžasné. Hlavne pri úspechu, aký malo Vegas,“ poznamenal Boudreau.

„Nie je to, akoby ste boli expanzným tímom v roku 1967. Vtedy ste vedeli, že nebudete veľmi dobrí a od každého tímu ste dostali trošku. Pri spôsobe, akým to funguje teraz, bude Seattle začínať s dosť dobrým tímom.“

Výkonný riaditeľ Kraken Tod Leiweke nedávno povedal, že organizácia bude čakať do konca aktuálnej sezóny, kým vymenuje svojho prvého hlavného trénera, aby mal k dispozícii čo možno najväčší počet kandidátov.

Boudreau v lete hovoril, že by akceptoval aj pozíciu asistenta trénera v Toronte, no to sa nezhmotnilo. Bez práce je od minulého februára, keď ho vyhodila Minnesota.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies