Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Špekulácie

Je tréner Claude Julien v Montreale v ohrození?

Nikde sa nehovorí, že tréner Montrealu Claude Julien by mohol v dohľadnom čase prísť o svoju prácu. To by sa však podľa Kena Campbella z The Hockey News mohlo zmeniť, ak sa on a jeho zverenci nezjednotia v tom, ako chcú hrať.

Montreal zažíval vydarený úvod sezóny, asi taký, ako si ho fanúšikovia i vedenie predstavovali po letných akvizíciách generálneho manažéra. To však už neplatí a tím sa tabuľkou Severnej divízie prepadá. To vynára otáznik aj nad budúcnosť hlavného trénera.

Marc Bergevin má typicky dlhú trpezlivosť, pokiaľ ide o trénerov. Na papieri však jeho mužstvo vyzerá omnoho lepšie ako to, ktoré je možné vidieť na ľade v posledných týždňoch.

Nick Suzuki po poslednej prehre s Ottawou povedať, že Canadiens hrajú tak, aby neprehrali. Keď sa na to novinári pýtali Juliena, odvetil, že jeho tím musí hrať tak, aby neprehral. Jeho slova prišli po zápase, v ktorom „Habs“ prestrieľal najhorší tím ligy 21:6 vo vysoko nebezpečných oblastiach.

Článok pokračuje pod reklamou

Podľa Campbella to vyzerá tak, že tréner a hráči nie sú na rovnakej strane listu. A za to zodpovednosť spadá práve na kormidelníka. Určitý podiel viny na výsledkoch majú, pochopiteľne, aj hráči. Od tímu sa však očakávalo, že bude elitný. Ak sa neschopí, mohlo by dôjsť k zmene.

„Tento tím sa v lete prestaval, aby bol konkurencieschopný. A mal by ním byť v Severnej divízii, ktorá s možnou výnimkou Toronta – áno, možnou výnimkou – nemá elitný tím, ani jeden, ktorý by si vedel postrážiť vlastný koniec ľadu. Od príchodu Juliena v roku 2017 sa Canadiens dostali do play-off len raz a to vlani, v sezóne, v ktorej by sa za normálnych okolností do play-off nedostali,“ poznamenal Campbell.

„Ľudia začínajú byť v Montreale netrpezliví. Ale záleží len na trpezlivosti jediného človeka a to Bergevina. S asistentom trénera Dominiqueom Ducharmem alebo trénerom z nižšej ligy Joelom Bouchardom k dispozícii na dočasnú bázu, by ste si museli myslieť, že priestor na to, aby Julien veci zvrátil, môže byť dlhý len do určitej miery.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies