Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Rutherford by sa rád do NHL vrátil. Nikomu však miesto kradnúť nechce

Mesiac po prekvapivej rezignácii z postup generálneho manažéra tímu Pittsburgh Penguins sa Jim Rutherford nechal počuť, že by sa ešte rád niekedy vrátil k hokeju na najvyššej úrovni.

„Stále mám k tomu vášeň,“ povedal Rutherford pre The Athletic.

„Môžem vám povedať, že sa cítim dobre, mám veľa energie, milujem tento šport. Každý večer sledujem tak veľa zápasov, ako môžem, aby som zostal v obraze. Zo zrejmých dôvodov mám emocionálny vzťah k Penguins, ale stále mám aj chuť byť s tímom a skúšať mu pomôcť a vylepšovať ho.“

Sedemdesiatdvaročný odborník stále neprezradil, prečo opustil Penguins a tvrdí, že to boli vyložene osobné dôvody. V pozícii bol od roku 2014 a tímu pomohol k dvom Stanleyho pohárom po sebe v rokoch 2016 a 2017.

Článok pokračuje pod reklamou

Jeho návrat do Pittsburghu sa zdá byť nepravdepodobný a momentálne nebude aktívne vyhľadávať prácu vo vedení niektoré z iných tímov. Namiesto toho bude čakať, či príležitosť nepríde samá.

„Robím to už dosť dlho a mám v športe veľa priateľov a veľa rešpektu ku každému. Nesnažím sa nikomu vziať prácu. Nebudem teda robiť telefonáty a hovoriť, že hľadám miesto, ktoré už niekto má,“ prezradil Rutherford.

„Je to miesto, na ktoré by sa väčšina ľudí rada v živote dostala. Môžete pracovať, ak chcete, ale nemusíte. Nemám už čo v tejto lige dokazovať, ale myslím si, že mám toho veľa na ponúknutie pre tím v tej správnej situácii.“

Rutherford získal v roku 2016 Cenu Jima Gregoryho pre najlepšieho generálneho manažéra a o tri roky neskôr bol uvedený aj do Hokejovej siene slávy v Toronte. Pred príchodom do Pittsburghu strávil 20 rokov ako generálny manažér Hartfordu/Caroliny. S Hurricanes sa v roku 2006 tešil zo Stanleyho pohára.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies