Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Chára s Pánikom boli pri ďalšom úspechu Capitals, Kane strelil 400. gól

V nedeľu sa tímy Slovákov tešili z výhier. Videli sme aj dve čisté kontá, jubilejnú výhru trénera i jubilejný gól Patrika Kanea.


NJD - WSH 2:3

Ovečkin rozhodol o výhre nad Devils

Iľja Samsonov vo svojom prvom zápase NHL od 17. januára urobil 19 zákrokov, aby pomohol Washingtonu k víťazstvu 3:2 nad New Jersey, ktoré prehralo piaty zápas z posledných šiestich. Jakub Vrána zaznamenal gól a asistenciu, Tom Wilson dve asistencie a Capitals vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich. Víťazný gól strelil Alex Ovečkin, skóroval aj Nicklas Bäckström. Slovenské duo si bodové kontá nerozšírilo. Michail Malcev, ktorý hral za zraneného Nica Hischiera, a Jegor Šarangovič strelili góly Devils, Pavel Zacha raz asistoval, aby bodoval v 10. zápase po sebe, čo je najdlhšia aktívna série v lige. MacKenzie Blackwood kryl 20 striel. Ani jedna nebola z hokejky Slováka. Zdeno Chára odohral 18 a pol minúty a predviedol jeden blok. Richard Pánik strávil na ľade len deväť minút a pripísal si mínusový bod. Menej minút v sezóne ešte neodohral. Jeho posledné striedanie skončilo v 50. minúte.

Hviezdy duelu: 1. J. Vrána, 2. A. Ovečkin, 3. N. Backstrom (všetci WSH)

NYR – BOS 1:4

McAvoy, Rask doviedli Bruins k výhre nad Rangers

Tuukka Rask inkasoval v predošlom zápase proti Rangers šesť gólov, no v nedeľu zneškodnil 20 striel, aby pomohol Bostonu k návratu na víťaznú koľaj triumfom 4:1 nad newyorským súperom. Charlie McAvoy strelil gól a pridal asistenciu, Charlie Coyle otvoril skóre a aj ho strelou do prázdnej brány uzavrel. Z gólu sa tešil aj Trent Frederic, ktorý skóroval druhýkrát v kariére. David Pastrňák zaznamenal dve asistencie. O jediný gól Rangers sa postaral Colin Blackwell, ktorý v strede tretej tretiny znižoval na 1:3. Alexandar Georgiev kryl 31 striel z 33 a Igor Šesťorkin, ktorý ho nahradil dočasne v 13 minútach prvej tretiny, zastavil jednu strelu z dvoch. Bruins vyhrali druhý zápas z posledných šiestich, Rangers prehrali druhý z posledných troch.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. Ch. Coyle, 2. D. Pastrňák, 3. T. Rask (všetci BOS)

CHI - DET 7:2

Kane strelil 400. gól pri výhre nad Red Wings

Patrick Kane sa stal piatym americkým rodákom v NHL, ktorý dosiahol svoj 400. gól kariéry vo veku 32 alebo menej rokov, a 100. hráčom celkovo. Kevin Lankinen zneškodnil 44 striel, aby vychytal svoju šiestu výhru vo februári a Chicago zdolalo Detroit 7:2. Kane pridal ku gólu aj dve asistencie, Alex DeBrincat skončil dokonca s bilanciou 1+3. Ryan Carpenter strelil dva góly a po jednom ešte pridali Dominik Kubalík, Pius Suter a Nikita Zadorov. Všetkých sedem gólov inkasoval Thomas Greiss, ktorý čelil 32 strelám. Z jeho spoluhráčov skórovali Sam Gagner a Jevgenij Svečnikov. Red Wings prehrali prvýkrát za posledné tri zápasy.

Kaneov jubilejný gól:

Hviezdy duelu: 1. P. Kane, 2. A. DeBrincat, 3. K. Lankinen (všetci CHI)

BUF - PHI 0:3

Flyers opäť vynulovali Sabres, Vigneault dosiahol 700. výhru

Carter Hart zneškodnil všetkých 28 striel, aby s prvým čistým kontom v sezóne doviedol Philadelphiu k výhre 3:0 nad Buffalom, ktorá bola tretia v sérii a jubilejná 700. pre trénera Alaina Vigneaulta. James van Riemsdyk zaznamenal gól a dve asistencie, Joel Farabee dve asistencie. Skórovali aj Sean Couturier a Michael Raffl. Jonas Johansson inkasoval tri góly z 38 striel a Sabres prehrali tretí zápas po sebe, pričom pomerom 0:3 prehrali s Flyers aj v sobotu. „Veľká hanba. Toto nie je akceptovateľné,“ povedal obranca Rasmus Dahlin. Buffalo nepomohol ani návrat Jacka Eichela, ktorý po dvojzápasovej absencii odohral skoro 22 a pol minúty.

Hviezdy duelu: 1. J. van Riemsdyk, 2. J. Farabee, 3. C. Hart (všetci PHI)

NYI - PIT 2:0

Sorokin opäť vychytal nulu, Islanders zdolali Penguins

Iľja Sorokin urobil 20 zákrokov pri svojom druhom čistom konte v sérii a Islanders zdolali Pittsburgh 2:0, keď sa v presilovkách presadili Oliver Wahlström a Jean-Gabriel Pageau. Wahlström pridal aj asistenciu, dve si z duelu odniesol Josh Bailey. Sorokin, ktorý chytal prvýkrát od 16. februára, je prvým nováčikom klubu, ktorý vychytal dve nuly po sebe od roku 1975, kedy to dokázal Chico Resch. Newyorský tím pritom nevynuloval Penguins od 9. januára 1986. „Obrancovia aj útočníci blokovali veľa striel, veľmi mi pomohli a dodali mi energiu. Je to všetko tímová práca,“ poznamenal Sorokin. Casey DeSmith urobil 28 zákrokov a Pittsburgh prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu proti tímu z Long Islandu.

Hviezdy duelu: 1. I. Sorokin, 2. O. Wahlstrom, 3. J. Bailey (všetci NYI)

NSH - CBJ 3:1

Predators opäť zdolali Blue Jackets, ktorí prehrali piaty zápas po sebe

Juuse Saros predviedol 28 zákrokov a Eeli Tolvanen strelil po prihrávke Filipa Forsberga víťazný gól, aby Nashville zdolal Columbus 3:1 a zdolal ho v druhom zápase po sebe. Nick Cousins vyrovnával na 1:1 a v oslabení spečatil víťazstvo z úniku Erik Haula. Vysunul ho Roman Josi, ktorý si pripísal dve asistencie. Kým Predators vyhrali štyri zápasy z posledných piatich, Blue Jackets prehrali piaty zápas po sebe. Viedli pritom po góle Kevina Stenlunda. Joonas Korpisalo urobil 26 zákrokov. Duel nedohral útočník Luke Kunin z víťazného tímu.

Hviezdy duelu: 1. F. Forsberg, 2. J. Saros, 3. E. Tolvanen (všetci NSH)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (WSH) 18:29 0 0 0 0 0 0 0
R. Pánik (WSH) 08:49 0 0 0 -1 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies