Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Todd Bertuzzi bol zatknutý políciou v Michigane

Niekdajší dlhoročný hráč NHL, Todd Bertuzzi, bol zatknutý políciou v americkom Michigane. Podľa TMZ k tomu došlo v posledný víkend s podozrením na šoférovanie pod vplyvom.

Štyridsaťšesťročný Kanaďan, ktorý posledné roky kariéry strávil v michiganskom Detroite, údajne jazdil zo strany na stranu, na čo mal upozorniť políciu občan, ktorý zavolal na 911. Bertuzzi prešiel aj svetelnou križovatkou na červenú, čo už zachytila aj policajná hliadka, ktorá ho zastavil v Auburn Hills.

Zasahujúci policajt mal podozrenie, že Bertuzzi je pod vplyvom alkoholu a ten odmietol podstúpiť dychovú skúšku. Keď však podstupoval motorickú skúšku, prejavoval zhoršenú koordináciu. Nakoniec bol zatknutý a prevezený do väzby v Oakland County, kde mu odobrali krv. Výsledky zatiaľ známe nie sú.

Bertuzzi okrem Red Wings hrával aj za Islanders, Canucks, Panthers, Ducks a Flames. V 1159 zápasoch NHL si pripísal 314 gólov, 768 bodov a 1478 trestných minút. Jeho synovec Tyler momentálne hráva za Detroit.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slovenský mladík bol oficiálne povolaný. Debut už cez víkend? Tatar opäť v akcii, toto nezažil od 24. marca. Mladý Rus rozhodol debutový zápas + videoSlafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies