Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Video

Video: Friedman strelil svoj prvý gól bývalému tímu, potom sa zranil

Obranca Mark Friedman dorazil do brány vyrazený puk z prečíslenia svojich spoluhráčov, aby zveľadil vedenie Pittsburghu na 2:0 svojím prvým gólom v NHL. A hoci jeho tím viedol už 3:0, nakoniec gól k výhre nepomohol. Philadelphia vyhrala 4:3.

Dvadsaťpäťročný rodák z Toronta sa stal desiatym hráčom NHL od ročníka 2009/10, ktorý svoj prvý gól kariéry strelil proti tímu, ktorý ho draftoval. Flyers si ho vybrali v roku 2014 z celkového 86. miesta a prišli o neho 24. februára, keď si ho Penguins stiahli z waiver listiny.

Friedman, ktorý nakoniec duel nedohral po kolízii s Nolanom Patrickom, čakal na gól 13 zápasov. V tejto sezóne ich odohral šesť, z toho za Pittsburgh dva. V jeho drese predtým zaznamenal aj asistenciu. V kariére ich má na konte dve.

Takto utrpel zranenie:




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies