Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Taylor Hall by mohol byť vymenený, nepopiera generálny manažér

Hviezdny útočník Taylor Hall, ktorý sa po vypršaní jednoročnej zmluvy v hodnote 8 miliónov amerických dolárov môže stať neobmedzeným voľným hráčom, by dres mohol zmeniť ešte pred prestupovou uzávierkou. V stredu to povedal generálny manažér Buffala, Kevyn Adams.

„Sme otvorení absolútne všetkému. Mojou prácou je robiť čokoľvek a všetko, aby som nasmeroval túto organizáciu správnym smerom. Mám veľmi dobrý vzťah s (agentom Halla) Darrenom Ferrisom a Taylorom. Komunikačné kanály sú otvorené a samozrejme, dni sa hýbu vpred, takže okolo toho bude ešte veľa konverzácií,“ skonštatoval Adams.

Dvadsaťdeväťročný rodák z Calgary zaznamenal dva góly a 14 asistencií v prvých 28 zápasoch sezóny. Buffalo sa však trápi a momentálne ťahá 12-zápasovú sériu prehier, ktorá si v stredu vyžiadala hlavu trénera Ralpha Kruegera.

„Samozrejme, pozícia, v ktorej v tabuľke sme, vedie k faktu, že budem prijímať veľa telefonátov ohľadom hráčov, resp. už ich aj prijímam. Konverzácie sú každodenné. Je ich veľa. Mojou prácou je aj počúvať a robiť všetko preto, aby sme napredovali,“ poznamenal Adams.

Hall nedávno povedal, že je otvorený podpisu novej zmluvy so Sabres. V tej aktuálnej má klauzulu o nevymenitoľnosti, a tak by potenciálnu výmenu musel odobriť.

Pokiaľ ide o možnosť predĺženia spolupráce, Adams priznal, že sa o tom s Ferrisom rozprával už po podpise aktuálnej zmluvy a aj nedávno: „Mali sme otvorený dialóg už vtedy. S Darrenom sme boli v kontakte aj nedávno a mali sme rozhovory oboma smermi, takže uvidíme, ako to dopadne“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies