Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Barzal zažiaril proti Capitals s troma gólmi a piatimi bodmi + video

Newyorskí Islanders zdolali vo štvrtok washingtonských Capitals 8:4, pričom v piatich góloch mal prsty hviezdny útočník Mathew Barzal – tri strelil a na dva prihrával.

Barzal sa stal piatym hráčom v histórii tímu z Long Islandu, ktorý zažil štyri zápasy s minimálne piatimi bodmi. Vyrovnal tým zápis Pata LaFontainea. Jeden mu chýba na Denisa Potvina a rekord s 15 zdieľajú Bryan Trottier a Mike Bossy.

V tejto sezóne dosiahol minimálne päťbodový výkon ako ôsmy rôzny hráč – Mika Zibanejad, Leon Draisaitl a Connor McDavid ich dosiahli dvakrát, Jonathan Huberdeau, Filip Forsberg, Adam Fox a Mark Stone raz.

Barzal začal cestu za svojím tretím hetrikom v kariére v 18. minúte prvej tretiny, keď posielal Islanders do vedenia 2:1. Druhým gólom zvyšoval minútu pred prvou prestávkou vedenie na 4:2. Na hetrikový gól si musel počkať až do predposlednej minúty tretej tretiny. Po zápase sa odvolával na tímový výkon.

Článok pokračuje pod reklamou

„Keď hráči hrajú na svoje silné stránky, vtedy sa útoku darí. Leo (Komarov) si robí svoje veci v rohoch, získava nám puky. Ebs (Eberle) robí svoje drobné akcie, otvára priestor, a ja som korčuľoval. Keď robíme tieto veci, môžeme byť dobrým útokom, “ poznamenal.

Dvadsaťtriročný rodák z Britskej Kolumbie má po 37 zápasoch sezóny na konte 13 gólov a 33 bodov. Momentálne ťahá trojzápasovú bodovú sériu, počas ktorých získal štyri góly a štyri asistencie.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies