Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Jaroš nemá za sebou práve najlepší večer. Pocítil to aj na lavičke

Slovenský obranca Christián Jaroš v posledných zápasoch bojoval o to, aby zvýšil svoje šance na pravidelne nastupovanie v drese San Jose Sharks. Ak by rozhodoval len posledný duel, nedopadol by pre neho tento boj najlepšie.

Dvadsaťpäťročný košický rodák odohral v pondelok proti Anaheimu svoj štvrtý zápas v drese Sharks, pričom si z neho odniesol až tri mínusové body pri prehre 0:4. Na konte ich mal spolu s partnerom Radimom Šimkom už po piatich striedaniach v 13. minúte prvej tretiny.

Hlavný tréner Bob Boughner dal Jarošovi v prvej tretine ešte jednu šancu a následne ho nechal sedieť na striedačke 11 minút, po ktorých absolvoval v druhej tretine len pár striedaní. Odohral v nej len 104 sekúnd. Vďaka piatim minútam z tretej tretiny nakoniec končil zápas s doteraz štandardnou porciou necelých 11 minút.

Jaroš doteraz nastúpil len do zápasov proti dvom najhorším tímom Západnej divízie. V prvých 37 minútach a 36 sekundách v hre piatich proti piatim bol na ľade pri šiestich inkasovaných góloch. Po štyroch dueloch má na konte asistenciu, päť mínusových bodov a dve trestné minúty.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nemôžem povedať, že by ma Christián Jaroš v pár posledných zápasoch zaujal,“ skonštatoval renomovaný novinár Kevin Kurz The Athletic.

Otvárací gól zápasu, Jaroš hrá s číslom 47:

Pri druhom góle mali Sharks smolu. Puk sa odrazil od Hertla do brány:

Tretia „mínuska“ Jaroša sa zrodila pri tomto góle:



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies