Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Bojovník Tatar! Proti Flames hral zrejme aj napriek zraneniu

Slovenský útočník Tomáš Tatar nedohral sobotný zápas proti Calgary pre zranenie dolnej časti tela. Najbližší zápas nevynechal, ďalší však už áno.

Po sobotnom zranení nebolo jasné, či bude tridsaťročný Dubničan Montrealu v pondelok k dispozícii, no na dôležitý „štvorbodový“ zápas v boji o play-off nastúpil a odohral kvalitných 15 minút a 14 sekúnd s troma strelami a asistenciou.

Canadiens zápas vyhrali 2:1, aby si zvýšili náskok pred Flames na štvrtom mieste Severnej divízie na šesť bodov. V stredu sa postavili najlepšiemu tímu divízie a Tatar proti Torontu nenastúpil pre rovnaké zranenie, ktorého stav sa posudzuje denne.

Táto skutočnosť by mohla dokazovať, akým bojovníkom slovenský reprezentant je, keď aj napriek zdravotným komplikáciám nastúpil na zápas, ktorý bol veľmi dôležitý. Ak by ho jeho tím prehral, náskok by sa mu znížil na dva body.

Článok pokračuje pod reklamou

„Ak Tomáš Tatar hral ten pondelkový zápas v Calgary zranený – čo sa teraz zdá ako jasné, že hral – tak odohral čertovský dobrý zápas,“ skonštatoval Arpon Bosu z The Athletic.

Montreal ohrozuje ešte aj Vancouver, ktorý síce stráca 10 bodov, ale má päť zápasov k dobru. Jeho stredajší zápas skončil predtým, ako do akcie vstúpil Montreal. Prehral s Ottawou 3:6. Nastúpil by Tatar, ak by to skončilo výhrou Canucks?

„Nemyslím si. Ak by pre neho existoval nejaký spôsob, aby hral, tak by hral,“ poznamenal Bosu.

Tatar sa v tejto sezóne rozbiehal pomalšie, ale opäť sa zaradil k najdôležitejším hráčom tímu. V prvých 46 zápasoch zaznamenal 30 bodov za 10 gólov a 20 asistencií. V priemere hráva 15 minút na zápas. Stredajší zápas bol prvým v ročníku, ktorý vynechal pre zranenie. Vo februári bol raz zdravým náhradníkom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies