Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Mohli by to Rangers v lete znova skúsiť so Zdenom Chárom?

Tím New York Rangers si uvedomuje, že má mladú a talentovanú skupinu hráčov. Tiež si však evidentne uvedomuje aj to, že celá obrana zložená z mladých chlapcov nie je najrýchlejšou cestou k úspechu v play-off NHL.

Aj preto by mal newyorský klub po tejto sezóne vstúpiť na trh s potrebou získať skúseného obrancu. Ako bude k hľadaniu pristupovať nie je známe, no očakáva sa, že to bude skôr cez trh s voľnými hráčmi a tím nepôjde po obrancovi typu Jacka Johnsona.

Ak by sa rozhodol pokračovať v kariére slovenský obranca Zdeno Chára, nebude prekvapujúce, ak si Rangers vyhliadnu práve jeho. Má výborné renomé, stále vie byť platný, vie učiť mladíkov a ako najstarší hráč NHL má skúseností na rozdávanie.

Nie je tajomstvom, že New York skúšal získať Cháru už pred touto sezónou, keď bolo jasné, že opustí Boston. Larry Brooks z New York Post dokonca prezrádza, že Rangers boli v skutočnosti medzi poslednými dvoma tímami, o ktorých Slovák uvažoval. Nakoniec ho zlákali väčšie šance získať Stanleyho pohár, ktorú mu poskytol Washington.

Brooks tvrdí, že budúca sezóna musí byť tou, v ktorej sa Rangers po štvorročnej absencii vrátia do play-off. A aby sa im to podarilo, potrebujú získal do obrany nejakého veterána s osobnosťou a Stanleyho pohárom vo svojom životopise. A hoci by uprednostňovali hráča okolo tridsiatky, nevylúčil z hry ani štyridsaťštyriročného Trenčana.

„Rangers vedeli, čo by znamenalo pre rozvoj ich tímu, ak by získali takú majstrovskú prítomnosťou, akou by bol Chára,“ poznamenal Brooks. „A hoci talent dostupný pre Rangers pre ročník 2021/22 rozšíril, rovnaká potreba stále pretrváva. Vedenie to vedelo vlani. Chcelo Cháru. A hoci sa situácia do určitej miery zmenila, tá potreba sa nezmenila vôbec.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies