Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Správy z NHL

Ovečkin proti Rangers zrejme nenastúpi, Kuznecov je na covidovej listine

Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin pravdepodobne pre zranenie dolnej časti tela nenaskočí do akcie, keď sa jeho tím v stredu stretne s Rangers.

Hviezdny ruský útočník sa v pondelok vrátil po štvorzápasovej absencii do akcie, ale odohral len jedno striedanie. V utorok sa nezapojil do dobrovoľného tréningu a hoci so stredajším štartom to nevyzerá optimisticky, tréner Peter Laviolette verí, že hráč bude na začiatku play-off zdravý.

„Najdôležitejšou vecou je play-off a to je ešte ďaleko. Stále cítim, že sme ohľadom toho v dobrom stave. Naše úroveň obáv je vysoká, aby sme sa uistili, že bude zdravý,“ poznamenal Laviolette.

V pondelkovom zápase chýbali Capitals brankár Iľja Samsonov a útočník Jevgenij Kuznecov, ktorý dostali trest za disciplinárny prehrešok. Druhý menovaný bol v utorok zaradený na covidovú listinu, na ktorej už v tomto ročníku bol medzi 20. januárom a 7. februárom.

„Momentálne si riešime tieto veci vo vnútri našej šatne,“ skonštatoval Laviolette, ktorý viac nechcel o situácii hovoriť.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Opäť sa stretávajú generálni manažéri tímov NHL. Čo je kľúčovým bodom programu? Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal poslal svoju jednotku draftu z Európy do AHL. Ako zareagoval Slafkovský?Flames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo, jeden je už na postupovej priečke! Kňažko nebodoval ani sa netešil z výhry Zlá správa: Anaheim priniesol nemilú novinku o Regendovi Vytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies